ΣΤΙΛ

Rosie Huntington-Whiteley: Έδωσε νέο νόημα στο Little Black Dress με αυτή την εμφάνιση


Μάρθα Κουμπάνη

11 Σεπτεμβρίου 2020

Rosie Huntington-Whiteley: Έδωσε νέο νόημα στο Little Black Dress με αυτή την εμφάνιση

Όλοι γνωρίζουμε  ότι η Rosie Huntington-Whiteley είναι μεγάλη θαυμάστρια του οίκου Bottega Veneta. Η ντουλάπα του μοντέλου ξεχειλίζει από τα σχέδια του creative director Daniel Lee, είτε πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, είτε για μια χοντρή χρυσαφένια αλυσίδα στο λαιμό.

Με το συγκεκριμένο κόσμημα μάλιστα, η Rosie λατρεύει να βγάζει selfies.

https://instagram.com/p/CAyRdW6nuXc/https://instagram.com/p/B_DQXdhB8aj/

Εκτός από μεγάλη τάση, το κολιέ χαρίζει πολυτέλεια ακόμα και στο πιο απλό σύνολο ή σε basic κομμάτια. Κάθε της εμφάνιση είναι minimal chic και γίνεται αμέσως πηγή έμπνευσης για τις απανταχού fashion lovers. Aυτή τη φορά το εντυπωσιακό μοντέλο εμφανίστηκε με ένα iconic μαύρο φόρεμα του οίκου και έδωσε στο L.B.D νέο νόημα.

https://instagram.com/p/CE2QQHEnk8o/

Eπέστρεψε με μια ακόμη αγορά Bottega και αυτή τη φορά είναι ένα φόρεμα. Με τίτλο "Επιστροφή στο πλέγμα", η ανάρτηση back-to-work του μοντέλου ήταν τόσο κομψή όσο θα περίμενε κανείς. Στο ηλιόλουστο σκηνικό του παραθαλάσσιου σπιτιού της στο Los Angeles, η Rosie ποζάρει με ένα μαύρο φόρεμα με έναν ώμο - τo look που άνοιξε το show Bottega Veneta την άνοιξη / καλοκαίρι του 2020.

Για να ολοκληρώσει το look της, έβαλε χρυσά βραχιόλια και πρόσθεσε ένα λεπτό anklet Laura Lombardi που τράβηξε τα βλέμματα. To outfit δείχνει τόσο αβίαστα elegant μέσα στην απλότητα του, με τις καθαρές γραμμές και το αυθεντικό στιλ του ιταλικού οίκου. Στη φωτογραφία βλέπουμε την πλάτη του φορέματος, που έχει βαθύ και αισθησιακό άνοιγμα. Το φόρεμα είναι τέλειο για μια περίσταση στην οποία θέλετε να εντυπωσιάσετε, κρατώντας όμως minimal την αισθητική.

jenny.gr

 Bottega Veneta

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.