ΣΤΙΛ

Chelsea boots: To trendy μποτάκι που πρέπει να εντάξετε φέτος στη ντουλάπα σας


Μάρθα Κουμπάνη

17 Σεπτεμβρίου 2020

Chelsea boots: To trendy μποτάκι που πρέπει να εντάξετε φέτος στη ντουλάπα σας

H transitional season ή αλλιώς μεταβατική εποχή είναι και επίσημα εδώ, σε περίπτωση που δε το έχετε καταλάβει. Είναι αυτή η περίοδος, που το air condition αρχίζει να μην υποφέρεται και τα βράδια χρειαζόμαστε μια ελαφριά ζακέτα, καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει. Όταν ο καιρός μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, η μόδα δίνει τις λύσεις.

Υπάρχουν κομμάτια ιδανικά για την περίοδο αυτή όπως τα μποτάκια.

jenny.gr

Ειδικά για φέτος, τα μποτάκια που φαίνεται να έχουν ένα προβάδισμα στις τάσεις είναι τα Chelsea boots, με το χαρακτηριστικό λάστιχο στο πλάι. 

jenny.gr

Το στιλ χρονολογείται ήδη από τη Βικτωριανή εποχή, όμως έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή στα 60s στη Μεγάλη Βρετανία και το Mob κίνημα. Φέτος, οι σχεδιαστές θέλησαν να τους δώσουν ένα update για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Valentino και Stella McCartney είναι μόνο δύο από τους κορυφαίους οίκους, που τα συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους, σε looks casual και χειμερινά με κομψά παλτό, αλλά και με αιθέρια φορέματα από τούλι.

Οι νέες εκδοχές έχουν chunky ή τρακτερωτή σόλα και έξυπνα color combos, που τραβούν το μάτι και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Υπέροχα!

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.