ΣΤΙΛ

Style Inspo: H Victoria Beckham φορά το απόλυτο 70s outfit από την συλλογή της λίγες ώρες πριν το show της


Μάρθα Κουμπάνη

21 Σεπτεμβρίου 2020

Style Inspo: H Victoria Beckham φορά το απόλυτο 70s outfit από την συλλογή της λίγες ώρες πριν το show της

Λίγες ώρες πριν από το show της Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η σχεδιάστρια μοιράστηκε στιγμές από το backstage. Eπιπλέον, δεν παρέλειψε να μοιραστεί τα δικά της αγαπημένα κομμάτια με τους fans. Λατρέψαμε το πολύχρωμο look της.

“Από πάνω ως κάτω # VBPSS21”, έγραψε σε μια φωτογραφία στα stories της στο Instagram.

Σε μια selfie στον καθρέφτη, η 46χρονη έδειχνε πιο κομψή από ποτέ ντυμένη με ένα denim ψηλόμεσο παντελόνι, με τσέπες σε αντίθεση, το οποίο συνδύασε με ένα ριγέ πολύχρωμο πλεκτό sweater. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, πρόσθεσε μια καφέ δερμάτινη ζώνη.

Θα την αντιγράψουμε μία από τις επόμενες κιόλας φθινοπωρινές ημέρες στο γραφείο αφού το outfit της είναι τέλειο για την εποχή.

Kαι μπορεί στη φωτογραφία να μη φαίνεται τι παπούτσια φορούσε η Posh, όμως εμείς θα το συνδυάσουμε με μπότες με πλατφόρμα ή χοντρό ξύλινο τακούνι.

Για ένα πιο cool και νεανικό σύνολο υπάρχει πάντα η επιλογή των sneakers. Ό,τι κι αν επιλέξετε θα έχετε τον τίτλο της πιο stylish στο τσεπάκι σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.