ΣΤΙΛ

H λεπτομέρεια που είχαν τα πιο sexy ψηλοτάκουνα στις Εβδομάδες Μόδας


Μάρθα Κουμπάνη

1 Οκτωβρίου 2020

H λεπτομέρεια που είχαν τα πιο sexy ψηλοτάκουνα στις Εβδομάδες Μόδας

Τους τελευταίους μήνες η μεγαλύτερη τάση στα κοσμήματα είναι οι βαριές, χρυσαφένιες αλυσίδες στον λαιμό και από ότι φαίνεται το trend δεν σκοπεύει να πάει πουθενά και αυτή τη σεζόν.

Kαι καθώς σιγά σιγά τα κολιέ αυτά θα κρυφτούν μέσα από chunky πλεκτά το εντυπωσιακό look επεκτείνεται τώρα σε ρούχα αλλά και παπούτσια. Αφότου ο Daniel Lee, creative director του οίκου Bottega Veneta, παρουσίασε τα cult, macramé ψηλοτάκουνα με την τετράγωνη μύτη και την αλυσίδα στην συλλογή Pre-Fall 2019, δημιούργησε την τάση των chain shoes.

Το κίνημα έχει έκτοτε γνωρίσει τεράστια απήχηση με τακούνια, μπότες και flats διακοσμημένα με μεγάλες ή delicate αλυσίδες, που τραβούν τα βλέμματα στα πόδια.

https://instagram.com/p/CBWF5Log728/

Μια τάση, που ψηφίστηκε ομόφωνα στα runways για το φθινόπωρο / χειμώνα 2020 από τον Oscar de la Renta και τον Off White έως τον Altuzarra.

https://instagram.com/p/B1v-OhWgPSJ/

Παρά το γεγονός ότι οι αλυσίδες παραπέμπουν σε μια πιο edgy αισθητική, η τάση είναι ευέλικτη και ευκολοφόρετη ενώ είναι ο τέλειος τρόπος να αναβαθμίσετε τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας όπως τα πλεκτά και τα jeans.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.