ΣΤΙΛ

Lila Moss: Η κόρη της Kate Moss μόλις έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, στο show του Μiu Miu


Μάρθα Κουμπάνη

7 Οκτωβρίου 2020

Lila Moss: Η κόρη της Kate Moss μόλις έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, στο show του Μiu Miu

Όταν η μητέρα σας είναι ένα από τα πιο διάσημα supermodels όλων των εποχών, προκύπτει ότι πιθανότατα και εσείς θα μπείτε στην βιομηχανία της μόδας. Και η 18χρονη Lila Moss έχει σίγουρα τα γονίδια της Kate αφού μόλις έκανε το ντεμπούτο της στο runway του οίκου Miu Miu SS21.

Από τότε που υπέγραψε στο επώνυμο Kate Moss Agency της μητέρας της, η Lila κερδίζει όλο και περισσότερο τον κόσμο της μόδας. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη κοσμήσει το εξώφυλλο του Vogue Italia, του περιοδικού V και του Dazed (ο πατέρας της, Jefferson Hack, είναι συνιδρυτής και διευθυντής του Dazed Media), καθώς επίσης εμφανίστηκε στις καμπάνιες Marc Jacobs Beauty και Miu Miu.

jenny.gr

Ήταν φυσικό, λοιπόν, η Miuccia Prada να επιλέξει την έφηβη για να ανοίξει το ψηφιακό show στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η οποία μεταδόθηκε μέσω βίντεο. Το νεαρό μοντέλο περπάτησε με άνεση και σιγουριά επαγγελματία, φορώντας ένα νεανικό και girly σύνολο με χρώμα και 80s διάθεση και εντυπωσίασε.

To look ανέδειξε τόσο τα ανοιχτά χρώματα της επιδερμίδας και των ματιών της, ενώ το mini αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail. Στοιχηματίζουμε ότι η καριέρα της θα απογειωθεί.

 Δείτε ακόμη: 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.