ΣΤΙΛ

Οι μπότες της Victoria Beckham θα γίνουν η νέα εμμονή των fashionistas


Μάρθα Κουμπάνη

13 Οκτωβρίου 2020

Οι μπότες της Victoria Beckham θα γίνουν η νέα εμμονή των fashionistas

H Victoria Beckham είναι από τις star -fashion designers, στις οποίες ανατρέχουμε συχνά για στιλιστική έμπνευση.

Είναι από εκείνες τις γυναίκες, που δημιουργούν trends, τόσο μέσα από τα ρούχα που σχεδιάζουν, αλλά όσο και από εκείνα που φορούν. Στην τελευταία της φωτογραφία, το κομψό σύνολο της σε ουδέτερους τόνους ήταν σίγουρα εξαιρετικό. Όμως οι κατακόκκινες μπότες της ήταν το πιο ακαταμάχητο στοιχείο του look.

Η Posh έχει αποδείξει την αδυναμία της στα ψηλοτάκουνα στο παρελθόν ενώ τις τελευταίες σεζόν έχει εμμονή με τις μπότες-κάλτσα, τις οποίες και φορά σε όλα τα χρώματα και prints. Mάλιστα, στην προηγούμενη συλλογή της τα μοδάτα αξεσουάρ ήταν peep toe.

Οι -δερμάτινες, over the knee- μπότες, που επέλεξε η Victoria, θα είναι hot τάση για τον φετινό χειμώνα. Tις συνδύασε με μπεζ φούστα με πιέτες και πουκάμισο με βικτοριανό γιακά.

Oι κατακόκκινες δερμάτινες over the knee boots της VB.

Δείτε εδώ

Πρόκειται σίγουρα για ένα statement ζευγάρι που θα εντυπωσιάσει και θα τραβήξει τα βλέμματα όπως κι αν επιλέξετε να τις φορέσετε. Αν λοιπόν αισθάνεστε αρκετά τολμηρές και τις υιοθετήσετε θα δώσουν χρώμα στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σας.

6 stylish looks της Victoria Beckham

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.