ΣΤΙΛ

H Hailey Bieber με ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks της: Φόρεσε την τάση της σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

18 Οκτωβρίου 2020

H Hailey Bieber με ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks της: Φόρεσε την τάση της σεζόν

H Hailey Bieber είναι από τις πιο stylish της βιομηχανίας της μόδας. Λατρεύει να φορά άνετες tracksuits με chunky αθλητικά ή combat boots και δεν αποχωρίζεται τους χρυσούς της κρίκους. Είναι από τις ιέρειες του casual chic ωστόσο, όταν επιλέγει επίσημα σύνολα με  ψηλοτάκουνα καμία άλλη δε μπορεί να τη συναγωνιστεί.

Αυτή τη φορά η Hailey σε έξοδο με τον σύζυγό της και τραγουδιστή Justin Bieber εμφανίστηκε με ένα από τα πιο εντυπωσιακά της σύνολα.

Φόρεσε την απόλυτη  τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το total leather, με κομμάτια από τη συλλογή του Saint-Lauren για το φθινόπωρο 2020 
Το μοντέλο φορούσε ένα σταυρωτό παλτό Saint Laurent σε καμηλό απόχρωση σε συνδυασμό με την ημιδιάφανη μπλούζα από μεταξωτή μουσελίνα και το ψηλόμεσο βινύλ κολάν του οίκου σε βυσσινί χρώμα.

Για αξεσουάρ, επέλεξε μια φαρδιά ζώνη σε σκούρο καφέ χρώμα, χρυσά σκουλαρίκια Jennifer Fisher και μια δερμάτινη τσάντα ώμου By Far. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με κόκκινες γόβες.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.