ΣΤΙΛ

To άνετο και κομψό παντελόνι που θα φοράμε όλο το χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

1 Νοεμβρίου 2020

To άνετο και κομψό παντελόνι που θα φοράμε όλο το χειμώνα

Όταν μιλάμε για θηλυκότητα, ένα κομμάτι μάς έρχεται απευθείας στο μυαλό, και δεν είναι άλλο από ένα γοητευτικό φόρεμα. Όταν όμως μιλάμε για άνεση και cool vibes, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα stylish παντελόνι. Αυτή τη σεζόν, η απόλυτη γραμμή που πρωταγωνιστεί, έρχεται με φόρα από τα 90s.

Tα slouchy παντελόνια είναι ιδανικά για όλες τις ώρες, από το γραφείο με oversized σακάκια μέχρι το βράδυ και την έξοδο με αποκαλυπτικά tops. Στο street style, η slouchy γραμμή κυριάρχησε, με τα κορίτσια της μόδας να τα φορούν σε statement χρωματικά combos και σε υφές που δείχνουν πολυτελείς, όπως δέρμα και satin.

Eκείνες τα φόρεσαν με πέδιλα ή μπότες με chunky σόλα. Εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε με τα αγαπημένα μας sneakers! Ό, τι κι αν επιλέξετε, τα παντελόνια αυτά υπόσχονται άνεση στον υπέρτατο βαθμό και loose σύνολα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.