ΣΤΙΛ

H Cruise 2020-21 συλλογή του οίκου Chanel όπως την διατύπωσε η μούσα του Lily-Rose Depp


Μάρθα Κουμπάνη

16 Νοεμβρίου 2020

H Cruise 2020-21 συλλογή του οίκου Chanel όπως την διατύπωσε η μούσα του  Lily-Rose Depp

Η Lily-Rose Depp, μούσα του οίκου Chanel, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Cruise 2020-21 συλλογής «Balade en Méditerranée».

To ιδιο της το όνομα μαρτυρά ότι είναι αφιερωμένη στο Μεσογειακό φωτεινό καλοκαίρι. Στη διαφημιστική καμπάνια η Lily-Rose Depp φωτογραφίζεται από τον Karin Sadli, ενώ στο behind-the-scenes βίντεο μιλά για τις εντυπώσεις της από τη νέα συλλογή και για την Virginie Viard. Η πανέμορφη νεαρή Lily-Rose Depp αποκαλύπτει ότι έχει μεγάλη αδυναμία στα κλασικά tweed κομμάτια, signature του οίκου Chanel.

Eιπλέον κομμάτια που έχουμε ταυτίσει με το θερμό μεσογειακό φως και την καλοκαιρινή αύρα όπως τα ψάθινα καλάθια, τα γυαλιά ηλίου, είναι από αυτά που ξεχωρίζει «Αυτή η κολεξιόν είναι τόσο εύκολο να φορεθεί στην καθημερινή ζωή, όσο και στις διακοπές. Είναι easy-to-wear και ανεπιτήδευτα κομψή. Αυτό που βρίσκω πολύ ιδιαίτερο είναι πως όλα συνδυάζονται μεταξύ τους. Λατρεύω τη Virginie Viard. Έχει μια κομψότητα και μια χάρη, στοιχεία χαρακτηριστικά της γυναίκας Chanel. Είναι εμφανή σε όλα όσα κάνει», εξηγεί η μούσα του οίκου.

Η συλλογή Cruise 2020-21 «Balade en Méditerranée» του οίκου Chanel, θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ από τις 17 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.