ΣΤΙΛ

Η Rosie Huntington-Whiteley μόλις φόρεσε το knit dress που θέλουμε όλες


Μάρθα Κουμπάνη

23 Νοεμβρίου 2020

Η Rosie Huntington-Whiteley μόλις φόρεσε το knit dress που θέλουμε όλες

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι ένα διάσημο μοντέλο με ιδιαίτερο στιλ. Με λευκή επιδερμίδα, ζουμερά χείλη, πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά, η σύντροφος του ηθοποιού Τζέισον Στέιθαμ είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της βιομηχανίας. 

Η Βρετανίδα star παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και σε κάθε της έξοδο. Το διάσημο μοντέλο είναι ορκισμένη λάτρης του minimal στιλ και των γήινων αποχρώσεων και μόλις φόρεσε το knitted dress του χειμώνα που θέλουμε όλες.

Ένα από τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς είναι τα πλεκτά φορέματα και η Rosie το γνωρίζει καλά. Για αυτό και επέλεξε ένα από τα πιο stylish σε elegant απόχρωση του μπεζ, με off shoulder ντεκολτέ που αγκαλιάζει τη σιλουέτα και αποκαλύπτει τους ώμους. Το Mariel Κnit Dress ανήκει στο brand Cult Gaia, το οποίο όπως μας ενημερώνει και η Rosie, δωρίζει το 70% των εσόδων της συγκεκριμένης συλλογής στο Women’s Cancer Research Fund.

 Το φόρεμα είναι απλό και κομψό, ιδανικό για να το φορέσουμε με μπότες στο κρύο ακόμα και στο σπίτι με άνετα sneakers. To λατρέψαμε τόσο για το γλυκό και ευκολοφόρετο χρώμα του, όσο και για τo διακριτικά sexy σκίσιμο πάνω από τον μηρό. Ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές, αλλά και σε γυναίκες όλων των ηλικιών. 

jenny.gr

Cult Gaia

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.