ΣΤΙΛ

Τι να φορέσω σε ένα zoom meeting;


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2020

Τι να φορέσω σε ένα zoom meeting;

Οι στιλιστικές μας επιλογές έχουν αλλάξει, ακολουθώντας την καθημερινότητά μας. Η εργασία από το σπίτι ανανεώνει τη συλλογή μας σε γυναικεία ρούχα, επιτρέποντάς μας να φοράμε πιο casual επιλογές, που παραμένουν όμως smart και trendy. Ανακάλυψε τις ιδανικές fashion προτάσεις για το επόμενό σου zoom meeting, όπως τις επίλεξε το team forebelle.com

Φόρμες: ήρθαν για να μείνουν

jenny.gr
jenny.gr

Ανανεωμένες, στιλάτες και ανεπανάληπτα comfy, οι ολόσωμες φόρμες προελαύνουν στις homewear στιγμές μας και πλέον και στις online συναντήσεις με συναδέλφους. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι μοδάτες, σε trendy χρώματα και οριακά edgy. Σκοπός μας είναι να μη δείχνουν ξεπερασμένες, ούτε να θυμίζουν... πιτζάμες, αλλά να μας χαρίζουν την απόλαυση του άνετου ρούχου, που είναι όμως αρκετά smart και trendy για να μπορούμε να το φοράμε ενώ δουλεύουμε... από το σπίτι! Προτείνουμε λοιπόν φόρμες και φούτερ σε fresh αποχρώσεις: φιστικί, λιλά, γαλάζιο και κρεμ. Προτίμησε oversized επιλογές με κουκούλα ή πιο short φούτερ, ενδεχομένως φορώντας ένα πουκάμισο ή μακρύ t-shirt από μέσα, και…είσαι έτοιμη!

Πλεκτά-πλεκτά-πλεκτά!

jenny.gr
jenny.gr

Για ένα πιο serious zoom meeting, προτείνουμε στο look σου να εντάξεις τα πλεκτά! Κάνουν δυναμικό comeback στον χώρο της μόδας, γι’ αυτό στις φετινές σου αγορές, αξίζει να επενδύσεις σε μερικές ιδιαίτερες πλεκτές μπλούζες. Με χονδρή πλέξη, ψηλό λαιμό και φουσκωτά μανίκια, θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Εντυπωσιακές αποχρώσεις του μπλε, γήινοι τόνοι, πετρόλ και λιλά, βάζουν χρώμα στη ζωή σου και στο... meeting σου. Κι αν πρόκειται για meeting από το οποίο δεν μπορείς να αποφύγεις το πουκάμισο… διάλεξε μία πλεκτή ζακέτα σε έντονο, δροσερό χρώμα όπως το τιρκουάζ, με έξυπνο δέσιμο μπροστά,
για ένα πετυχημένο smart & casual αποτέλεσμα.

Time to meet… τις πλεκτές φόρμες

jenny.gr
jenny.gr

Αν δεν τις έχεις ανακαλύψεις ακόμα, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά! Οι πλεκτές φόρμες είναι το νέο fashion item τις σεζόν, καθώς συνδυάζουν δύο hot trends μαζί: τα πλεκτά γυναικεία ρούχα με τις φόρμες. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, ξεχωριστό και... το καλύτερο; Είναι μία άνετη επιλογή που χαίρεσαι να φοράς κάθε μέρα, τόσο όμως unique που σου επιτρέπει να την επιλέγεις ακόμη και για τα εταιρικά, online meetings. Όσο για τα χρώματα, προτείνουμε να κινηθείς σε γήινους τόνους, μόκα, κάμελ, μπεζ, κρεμ, καθώς το ίδιο το outfit είναι αρκετά έντονο από μόνο του.
Ανακάλυψε περισσότερες προτάσεις στο forebelle.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.