ΣΤΙΛ

Fashion debate - Οι ugly boots των 00s επιστρέφουν και διχάζουν: Είστε fans ή haters;


Μάρθα Κουμπάνη

10 Δεκεμβρίου 2020

Fashion debate - Οι ugly boots των 00s επιστρέφουν και διχάζουν: Είστε fans ή haters;

Φέτος είδαμε πολλές από τις τάσεις των ’00s να επιστρέφουν, με ορισμένες από αυτές να μας κάνουν να αισθανόμαστε κάποια αμηχανία. Αυτό που θα διαβάσετε, λέγεται "αντικειμενική δημοσιογραφία", καθώς ο Koλούμπο (ο σκύλος της Emily Ratajkowski), το επιβεβαίωσε στην πιο πρόσφατη βόλτα του με το μοντέλo: Oι μπότες Ugg επιστρέφουν και εκτός από τον Κολούμπο το επιβεβαιώνει και το το Lyst, σύμφωνα με το οποίο οι αναζητήσεις για τις UGG έχουν αυξηθεί από τον Σεπτέμβριο.

Η μάρκα ανέφερε επίσης αύξηση των πωλήσεων, καθώς και αυξημένο ενδιαφέρον από το νεανικό κοινό. Η Ratajkowski τις φόρεσε με neon πράσινο φούτερ και μαύρο δερμάτινο πανωφόρι, όμως είχαμε ήδη υποψίες για την επιστροφή τους όταν, τόσο η JLo, όσο και η Irina Shayk, τις φόρεσαν πριν λίγες ημέρες.

jenny.gr

 

 

Η Jennifer Lopez τις συνδύασε με tie dye φόρμα και sheepskin παλτό και μας υπενθύμισε ότι είναι ακόμα η "Jenny from the block".

Και η Βρετανίδα influencer Μonikh Dale ωστόσο, έδωσε το σύνθημα για την επάνοδο των αμφιλεγόμενων παπουτσιών. 

 

 

Εδώ ξεκινάει το fashion debate: Γιατί αυτά τα παπούτσια ή τα αγαπάς ή τα μισείς και μαντέψτε, εγώ δεν ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Τα άνετα παπούτσια με την fluffy επένδυση από sheepskin έχουν όμως, τη δική τους ιστορία. Ήταν απίστευτα δημοφιλή στη δεκαετία του ’00, αλλά η ιστορία τους ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 στην Καλιφόρνια, όταν ένας Αυστραλός surfer μετέφρασε την αγάπη του για το sheepskin σε μια ξεχωριστή μπότα.

Στις αρχές του 2000 διάσημες προσωπικότητες όπως οι Sienna Miller, Kate Moss, Katie Holmes, Jessica Alba, και Sarah Jessica Parker τις λάτρεψαν. Το 2020 ήταν αναμφίβολα η χρονιά που ο κόσμος της μόδας στράφηκε στην άνεση και στη λειτουργικότητα, και ίσως δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να τους δώσετε μια ευκαιρία.

Αν όμως το κάνετε, συνδυάστε τις με προσοχή και προστατεύστε τις όσο γίνεται γιατί όσο παλιώνουν, χάνουν την φόρμα και την αίγλη τους.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.