ΣΤΙΛ

Τα celebrity outfits που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες της Google το 2020


Μάρθα Κουμπάνη

15 Δεκεμβρίου 2020

Τα celebrity outfits που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες της Google το 2020

Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα, την ετήσια έκθεσή της «Year in Search», στην οποία περιγράφονται όλες οι δημοφιλείς αναζητήσεις του 2020. Οι εκλογές των ΗΠΑ και ο κορωνοϊός ήταν φυσικά, στην κορυφή της λίστας. Περιείχε επίσης αναζητήσεις για τις μεγαλύτερες fashion moments διασημοτήτων, μερικές από τις οποίες θυμόμαστε μέχρι σήμερα.

Θυμάστε τα Grammys; To mουσικό show πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο, όταν ακόμα υπήρχε κόκκινο χαλί με λαμπερούς καλεσμένους που δεν χρειαζόταν να κρατούν αποστάσεις ή να φορούν μάσκες προστασίας.

jenny.gr

Δύο από τους πιο σημαντικούς μουσικούς της χρονιάς εμφανίστηκαν, φορώντας ρούχα που αξίζει να θυμηθούμε και κατέκτησαν τη λίστα με τα outfits της Google. Ο Lil Nas X, ο οποίος έλαβε δύο Grammy για το τραγούδι του "Old Town Road" (Remix) , εντυπωσίασε όταν έφτασε στο red carpet, φορώντας ένα ροζ κοστούμι Versace με τρουκς και ασορτί καουμπόικο καπέλο και μπότες.

jenny.gr

Μαζί του στη λίστα βρίσκεται η τραγουδίστρια Billie Eilish, η οποία επέλεξε να γίνει τολμηρή για την περίσταση με μαύρο κοστούμι με slime green λεπτομέρειες από τον Gucci. To look συμπλήρωσε ένα stylish ζευγάρι dad trainers και μαύρα γάντια από δαντέλα, ενώ όλο το σύνολο είχε κεντημένο το GG λογότυπο του ιταλικού κολοσσού.

Και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα celebrity outfits 2020 χωρίς να αναφέρουμε τον Harry Styles, του οποίου τα ρούχα έφτασαν ψηλά στη λίστα μαζί με εμφανίσεις άλλων stars, όπως εκείνη της J.Lo στο Super Bowl αλλά και την Melania Trump.

 O Styles έγραψε ιστορία τον Νοέμβριο όταν έγινε o πρώτος άνδρας στο εξώφυλλο της Vogue, όπου εμφανίζεται με φόρεμα Gucci.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.