ΣΤΙΛ

H τάση στα φορέματα που φτιάχτηκε για την ημέρα που θα επιστρέψουμε στην κοινωνική ζωή


Μάρθα Κουμπάνη

3 Ιανουαρίου 2021

H τάση στα φορέματα που φτιάχτηκε για την ημέρα που θα επιστρέψουμε στην κοινωνική ζωή

Φορέματα, τα θυμάστε; Δεν μιλάμε για όσα έχουν υπερμεγέθεις σιλουέτες ή ζεστές μάλλινες υφές. Αντ 'αυτού, θυμόμαστε μια εποχή που είχαμε λόγο να φορέσουμε το πιο φανταχτερό μας φόρεμα. Και ενώ έχουμε αναμφίβολα προσπαθήσει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ευκαιρία να ντυθούμε υπέροχα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, εξακολουθούμε να ανυπομονούμε για την ημέρα που θα μπορούμε να γιορτάσουμε με τους αγαπημένους μας χωρίς τις λέξεις «μάσκα» και «αποστάσεις». Το περιμένουμε τόσο πολύ που ξέρουμε ήδη τι θα φορέσουμε σε μια τέτοια περίσταση - ένα update σε ένα fashion staple της γκαρνταρόμπας.

Τα μαύρα φορέματα είναι κλασικά, αυτό το γνωρίζουμε, και φαίνεται ότι οι αγαπημένοι μας σχεδιαστές έχουν εμπνευστεί από την διαχρονικότητά τους, αφού οι πιο αξιοσημείωτες συλλογές της σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2021, όλες εμφανίζουν μια μοναδική εκδοχή.

Σε όλες τις συλλογές είδαμε τους σχεδιαστές να παίζουν με την ιδέα ενός "γυμνού φορέματος". Διαθέτοντας λεπτομέρειες σχεδίασης όπως ασύμμετρα κορδόνια, ιμάντες που μοιάζουν με νήματα, γοητευτικά necklines και cut outs, αυτά δεν είναι συνηθισμένα μαύρα φορέματα. Είναι απίστευτα σέξι μαύρα φορέματα, τα οποία κυριολεκτικά φτιάχτηκαν όταν θα ξαναρχίσει η κοινωνική μας ζωή.

Sexy Black Dresses: @annelauremais wears a low-back black dress

@ANNELAUREMAIS

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.