ΣΤΙΛ

Γάντια, κασκόλ, σκουφάκια: Bρήκαμε τα πιο ζεστά και super stylish


Μάρθα Κουμπάνη

18 Ιανουαρίου 2021

Γάντια, κασκόλ, σκουφάκια: Bρήκαμε τα πιο ζεστά και super stylish

Το ψυχρό κύμα κακοκαιρίας Λέανδρος έκανε επέλαση και στις περισσότερες περιοχές χιόνισε. Για να βγούμε στο κρύο και να το απολαύσουμε όπως του αξίζει, χρειαζόμαστε έξτρα προστασία. Και αφού επιστρατεύσαμε τα πιο ζεστά πανωφόρια από συνθετική γούνα για τη μάχη με τις χαμηλές θερμοκρασίες, σειρά έχουν τα αξεσουάρ που θα εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνουμε ζεστές και κομψές ακόμα και στον παγετό.

Γάντια, κασκόλ, σκουφάκια είναι must κάθε χειμώνα. 

jenny.gr

Αυτή τη σεζόν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας πρότειναν oversized και chunky μάλλινα κασκόλ και κουκούλες μέσα από τις συλλογές τους και έκαναν τη ζεστασιά προτεραιότητα. Πάντα όμως, με ασύγκριτο στιλ. Ένα ακόμα δυνατό trend που έχει επιστρέψει είναι τα γούνινα αξεσουάρ και αξεσουάρ από συνθετικό δέρμα και μαλλί προβάτου, δηλαδή shearling.

Έτσι, η χουχουλιάρικη "μπουκλέ" υφή του θα γίνει κάτι περισσότερο από μια απολαυστικά ζεστή επένδυση στα jacket μας. Θα γίνει μια γοητευτική bohemian πινελιά στα looks μας. Tα κασκόλ με iconic λογότυπα αποτελούν πλέον σταθερή αξία, ενώ new entry είναι τα γούνινα καπέλα με την υπογραφή ανερχόμενων σχεδιαστών και Instagram brands. 

Eμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα. Άλλα από αυτά σε ουδέτερα και κλασικά χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα, και σε πολλές περιπτώσεις φουλ στο χρώμα!

 Ανακαλύψτε τα στη gallery που ακολουθεί:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.