ΣΤΙΛ

Chanel: H Virgine Viard οραματίστηκε για τη συλλογή της έναν μποέμ γάμο στην εξοχή


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιανουαρίου 2021

Chanel: H Virgine Viard οραματίστηκε για τη συλλογή της έναν μποέμ γάμο στην εξοχή

Αυτή τη σεζόν, η creative director της Chanel, Virginie Viard, οραματίστηκε έναν μποέμ γάμο κι ένα γαμήλιο πάρτι στην εξοχή για την Haute Couture συλλογή της. Αυτά δεν είναι, όπως λέει η Viard, τα συμβατικά φανταχτερά νυφικά που θα περίμενε κανείς από μια Παριζιάνικη couture collection, αλλά αντ' αυτού "περισσότερο μποέμ στιλ - περισσότερο ένας γάμος ή μια οικογενειακή γιορτή σε ένα χωριό.

Tο Grand Palais μεταμορφώθηκε αυτή τη σεζόν σε έναν υπαίθριο χώρο κάπου στη Νότια Γαλλία όπου γιορτάζεται ένας γάμος. Μάλιστα ο ήλιος εκεί ήταν αρκετά φωτεινός και οι καλεσμένοι φορούσαν γυαλιά ηλίου Jacqueline Onassis για να προστατευτούν.

Τριγύρω υπάρχουν ρουστίκ αψίδες τυλιγμένες με λουλούδια και ξύλινες καρέκλες για τους φιλοξενούμενους. Στη front rown έδωσαν το παρών -καθισμένες σε απόσταση- οι μεγαλύτερες μούσες του οίκου Chanel τα τελευταία χρόνια: Vanessa Paradi και Lilly Rose Depp, Penelope Cruz, Marion Cotilliard, Charlotte Casiraghi.

To iconic και signature tweed ήταν και πάλι πρωταγωνιστής μαζί με πολλά γλυκά παστέλ ρούχα και στεφάνια από λουλούδια στα μαλλιά των 32 μοντέλων

Δείτε τα ωραιότερα looks:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.