ΣΤΙΛ

Calzedonia: H νέα ανοιξιάτικη συλλογή Mexican-Indian έχει έθνικ διάθεση και άρωμα


The Jennettes

2 Μαρτίου 2021

Calzedonia: H νέα ανοιξιάτικη συλλογή Mexican-Indian έχει έθνικ διάθεση και άρωμα

,0H Calzedonia Legwear Collection Spring/Summer 2021 αποτελεί ένα ταξίδι στις παραδόσεις και τα έθιμα των χωρών και των ανθρώπων που επηρέασαν την πορεία της μόδας, εμπνέοντας τάσεις που με τα χρόνια έγιναν θεμελιώδεις στον κόσμο της μόδας.
Μία σοφιστικέ περιήγηση στο χρόνο από γυναίκες ταξιδιώτες με pop προσέγγιση που εξισορροπεί αρμονικά τις δυτικές τάσεις με την εξωτική γοητεία. Αυτή είναι η τέλεια περιοδεία της Calzedonia που ξεκινά από τις γραφικές πόλεις του Μεξικού.
Η ζωγράφος Frida Kahlo, επίμονη, πεισματάρα και ανεξάρτητη, είναι η έμπνευση πίσω από την capsule collection από καλσόν και κάλτσες που επανερμηνεύει το φολκλόρ στυλ με σύγχρονα στοιχεία.

jenny.gr

Η Calzedonia παρουσιάζει διάσημα αποσπάσματα από το ημερολόγιό της σε ένα flock σχέδιο με το θετικό της μήνυμα «Viva la Vida» ως lettering detail σε ζωηρό φούξια χρώμα στο πίσω μέρος των διαφανή καλσόν. Το πρόσωπο της Frida εμφανίζεται επίσης στα Calzedonia designs σε στυλιζαρισμένη έκδοση σε
διαφανή καλσόν αλλά και πιο pop και πολύχρωμο στυλ, σε κοντές βαμβακερές κάλτσες.
Το folk ταξίδι της Calzedonia ανοίγει τα σύνορα με την περιοχή του Κασμίρ, με λαχούρια με μοτίβα σε σχήμα δακρύων που προέρχονται από την αρχαία Περσία. Τα διχτυωτά, πάντα απόλυτα θηλυκά, αποπνέουν ανατολίτικη κομψότητα.
Στη σκιά του Ταζ Μαχάλ και με έμπνευση την Ινδία, ξεχωρίζουν τα διχτυωτά καλσόν της σειράς.
Η Calzedonia προτείνει αυτό το μοτίβο σε συνδυασμό με mini ή maxi γεωμετρικά σχέδια.
Ένας ιδιαίτερα καινοτόμος αλλά εξελιγμένος σχεδιασμός για τους λάτρεις των ιστορικών, συναρπαστικών εθίμων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.