ΣΤΙΛ

Rihanna: To παστέλ outfit της «φωνάζει» άνοιξη


22 Μαρτίου 2021

Rihanna: To παστέλ outfit της «φωνάζει» άνοιξη
Η Rihanna έφερε την άνοιξη φορώντας παστέλ αποχρώσεις

H άνοιξη μπήκε και επίσημα τόσο με την εαρινή ισημερία όσο και με το εντυπωσιακό outfit της Rihanna.

Για την ακρίβεια στην πιο πρόσφατη εμφάνιση της η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας επέλεξε ένα κομψό σύνολο με πρωταγωνιστές τα γλυκά παστέλ. Συνδύασε στο look της γαλάζιο και ροζ και το αποτέλεσμα ήταν πιο chic από ότι περιμέναμε.

Σίγουρα στο άκουσμα αυτών των αποχρώσεων το μυαλό μας πάει σε κάτι πολύ girly όμως με τον τρόπο που τα συνδύασε η Riri το αποτέλεσμα έδειχνε πιο ενήλικο και ταυτόχρονα πολύ θηλυκό.

Η Rihanna για τη βραδινή της έξοδο για φαγητό σε εστιατόριο του Λος Άντζελες φόρεσε ένα πετσετέ co-ord από wrap top και φαρδύ παντελόνι σε baby blue από το brand Maisie Wilen, το οποίο συνδύασε μ' ένα vintage καρό παλτό Chanel σε ροζ και γαλάζιο, με χρυσά κουμπιά, από τη συλλογή του 1996.

Το σύνολό της ολοκλήρωσε μ' ένα ζευγάρι δερμάτινες γόβες Amina Muaddi, μια κροκό δερμάτινη τσάντα Alaïa κι ένα vintage chocker με γαλάζιες χάντρες από τη συλλογή Dior του 1990. 

Με αυτές τις επιλογές πέτυχε την ισορροπία. Aπό την μία η πετσετέ φόρμα έδειχνε άνετη και cool. Aπό την άλλη τα αξεσουάρ έδιναν μια επίσημη νότα στο look. 

Θα την αντιγράψουμε τις επόμενες κιόλας ημέρες για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο!

 

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Τα ωραιότερα floral φορέματα της άνοιξης

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.