ΣΤΙΛ

Αυτο είναι το πιο σέξι αξεσουάρ της σεζόν


The Jennettes

2 Μαΐου 2021

Αυτο είναι το πιο σέξι αξεσουάρ της σεζόν
Οι Chain Belts κερδίζουν συνεχώς περισσότερο έδαφος.

Πώς να μαγνητίσετε τα βλέμματα σε έναν κόσμο με Zoom calls και μάσκες; Τoνίστε την μέση. Ο τρόπος ζωής του WFH μετατόπισε όλη την προσοχή στο επάνω μέρος των outfits, όμως καθώς προετοιμαζόμαστε για την λήξη της καραντίνας, μια 90s τάση έρχεται να δώσει έμφαση στο σημείο της μέσης.

Οι Chain Belts κερδίζουν συνεχώς περισσότερο έδαφος.

Οι νέες εκδοχές δεν απέχουν πολύ από αυτές που φορούσαν οι Run-DMC, ο Notorious BIG και ο Lil ’Kim το '90.

Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις συλλογές των σχεδιαστών για το φθινόπωρο 2021 - ή ακόμα και στο Instagram σας. Στον οίκο Chanel, oι ζώνες έμοιαζαν με τη λαβή της iconic τσάντας 2.55, φοριούνται πάνω από ζακάρ σύνολα, αστραφτερές maxi φούστες και καπιτονέ set. Την ίδια ώρα, η συλλογή ανέδειξε ως τάση το midriff flossing αλλά μέσα από τις σέξι chain belts.

Ταυτόχρονα, ενώ ο Versace αυτή τη σεζόν προτείνει 70s μονόχρωμα σύνολα head-to-toe βλέπουμε μια μεγάλη αύξηση στις αναζητήσεις για τις vintage ζώνες με αλυσίδα του οίκου. Στιλ διακοσμημένα με το έμβλημα της Medusa και το επιβλητικό μοτίβο Greca γίνονται το νέο φετίχ.

Στην πραγματικότητα, οι αναζητήσεις για chain belts συνολικά - μαζί με στυλ από Gucci και Chanel - αυξάνονται. To Lyst ανέφερε αύξηση 21% με τους όρους “layered,” “hip” και “waist να είναι οι πιο δημοφιλείς

Την τελευταία σεζόν, οι αλυσίδες είναι άλλωστε παντού. Τα loafers του JW Anderson με τις χοντρές διακοσμητικές αλυσίδες στο επάνω μέρος εξαντλήθηκαν αμέσως μετά την εμφάνισή τους στο runway. Oι τσάντες και τα τακούνια του Daniel Lee, για τον Bottega Veneta, όλα διακοσμημένα με αλυσίδες, γνώρισαν και αυτά μοναδική επιτυχία.

Αν λοιπόν, θέλατε με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσετε, οι chain belts είναι μια πολύ glam ιδέα.

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα headbands

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.