ΣΤΙΛ

Angelina Jolie: Η αφοπλιστικά κομψή εμφάνιση με safari look στην πόλη


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιουλίου 2021

Angelina Jolie: Η αφοπλιστικά κομψή εμφάνιση με safari look στην πόλη

H Angelina Jolie αυτό το διάστημα απασχολεί τα media τόσο με τη διαμάχη με τον Brad Pitt για την επιμέλεια των παιδιών τους όσο και με το φημολογούμενο φλερτ της με τον The Weeknd. Ωστόσο, εκείνη συνεχίζει να περνά χρόνο με τα παιδιά της.

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Angelina Jolie στους δρόμους της Νέας Υόρκης να περπατά με τα δύο της παιδιά, την 14χρονη Shiloh και τον Maddox. H ίδια για ακόμη μια φορά τράβηξε τα βλεμματα με το αφοπλιστικά κομψό στιλ της.

jenny.gr

Mας έδειξε τον δικό της μοναδικό και σύγχρονο τρόπο να φορέσει το safari look. Φορούσε ένα μπεζ, λινό κοστούμι, με φαρδύ παντελόνι και σακάκι με ζώνη. Το αβίαστα chic σύνολο της ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπεζ γόβες.

Το κοστούμι της ήταν ιδανικό για μια βόλτα στην πόλη, αλλά και το γραφείο. Όταν η Αngelina ζεστάθηκε, αφαίρεσε το σακάκι, αποκαλύπτοντας το λευκό Τ-shirt που φορούσε από μέσα και το outfit έδειχνε το ίδιο cool.

jenny.gr

Πηγή φωτογραφιών Splash/Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.