Τα χειροποίητα κοσμήματα που φτιάχνει μια οικογένεια στην Ιταλία έχουν γίνει η νέα μας εμμονή

Μάρθα Κουμπάνη
Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Έχουν ένα ρομαντισμό, μια θηλυκότητα και μια ανεπιτήδευτη κομψότητα. Τα Alisia είναι τα κοσμήματα που για όλους τους παραπάνω λόγους μας έκαναν να τα θαυμάζουμε υπνωτισμένες το τελευταίο διάστημα. Κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν αυτό το κάτι στο στυλ μας και να δώσουν μια δόση από ιταλικό αέρα και φινέτσα στις εμφανίσεις μας. 

Βρες όλα τα κοσμήματα Alisia

Τα κοσμήματα Alisia, που ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα, δημιουργούνται από το 2010 από μια οικογένεια στην Ιταλία με αγάπη και φροντίδα, όπως λένε οι ίδιοι. Κάθε μέλος της οικογένειας αποτελεί και ένα διαφορετικό κρίκο της αλυσίδας της εταιρείας. Η Sara, η μητέρα, είναι η δημιουργός των κοσμημάτων. Λατρεύει να δημιουργεί τη νύχτα όταν όλα είναι αθόρυβα, ακούγοντας την αγαπημένη της μουσική και αφήνοντας το μυαλό της να γεμίσει με εικόνες από τα ταξίδια της. Δεξί της χέρι είναι ο γιος της, Elia, που φροντίζει για την ομαλή ροή της παραγωγής. Η κόρη της Alice τη βοηθά στη δημιουργία των κοσμημάτων, ενώ η Jessica προσφέρει δημιουργικές προτάσεις στην ομάδα και αποτελεί το διαβατήριο της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, καθώς γνωρίζει 5 γλώσσες. Επίσης, είναι λάτρης της μαγειρικής και αυτή που αναλαμβάνει να μαγειρεύει για όλη την ομάδα. 
“Η οικογένεια είναι πολύτιμη για εμάς, όπως πολύτιμα είναι και τα προϊόντα μας” λέει η ομάδα της Alisia.

Βρες όλα τα κοσμήματα Alisia

Κάθε κομμάτι έχει κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό και αυτό γιατί όλα τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα στο χέρι. Τα Alisia είναι μια ωδή στη χαλαρή πολυτέλεια, στην απλότητα με άποψη και στην παντοτινή φρεσκάδα. Είναι αυτά τα not so basic essentials που μπορούμε να φοράμε non stop πρωί-βράδυ για να δώσουμε λίγο περισσότερη λάμψη στα outfits μας. Είτε πάμε στη δουλειά, είτε στις διακοπές,  είτε για να πιούμε το aperitivo μας και να απολαύσουμε Ravioli di Ricotta e Spinaci σαν άλλες Ιταλίδες...στην Ελλάδα. Μπορούμε να συνδυάσουμε πολλά μαζί, κάνοντας το πάντα εντυπωσιακό layering, αλλά και να τα φορέσουμε μεμονωμένα για πιο διακριτικές εμφανίσεις.

Βρες όλα τα κοσμήματα Alisia

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από ασήμι 925, γιατί η ομάδα της Alisia θέλει τα κοσμήματά της να είναι και ανθεκτικά, εκτός από όμορφα. Πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι, κρυστάλλινες χάντρες, φυσικά μαργαριτάρια και άλλα ορυκτά διακοσμούν πολλά από τα κοσμήματα, κάνοντάς τα πραγματικά ξεχωριστά χωρίς να είναι υπερβολικά. Να αναφέρουμε επίσης, ότι η συσκευασία των προϊόντων είναι από 100% ανακυκλωμένα υλικά. 

Τα κοσμήματα της Alisia είναι απόδειξη ότι κάτι τόσο μικρό μπορεί να προσφέρει τόσο μεγάλη χαρά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας. Μόνο μερικά. Scroll and love them:

Βρες όλα τα κολιέ Alisia

Βρες όλα τα δαχτυλίδια Alisia

Βρες όλα τα δαχτυλίδια Alisia

Βρες όλα τα βραχιόλια Alisia

Βρες όλα τα σκουλαρίκια Alisia

Βρες όλα τα κοσμήματα Alisia 

Βρες όλα τα κοσμήματα Alisia

Τα κοσμήματα εκτός από το e-shop, θα τα βρεις και στο φυσικό κατάστημα Athanasios Vellios, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Alisia στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 

INFO:
Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάνη, Λαμία ,ΤΚ 35100