ΣΤΙΛ

Princesscore: H νέα τάση που θα σας κάνει να τα παρατήσετε όλα και να γίνετε πριγκίπισσες


The Jennettes

19 Αυγούστου 2021

Princesscore: H νέα τάση που θα σας κάνει να τα παρατήσετε όλα και να γίνετε πριγκίπισσες
Princesscore: Είναι η νέα τάση που θα σας κάνει να τα παρατήσετε όλα και να γίνετε Πριγκίπισσες

Επιτέλους ήρθε η νέα τάση που θα γίνετε όλες Πριγκίπισσες και μπορείτε να τα παρατήσετε όλα! Είναι η μόνη τάση που μπορεί να σας μεταμορφώσει και να σας κάνει να νιώσετε για λίγο ότι ανήκετε σε κάποιο βασίλειο. 

Πρόκειται για την τάση "Princesscore" που επανέρχεται δυναμικά και θα χαρακτηρίσει στην εμφανισή σας την παραμυθένια διάσταση που είχατε τόσο ανάγκη. Στην εποχή που ο ρομαντισμός τείνει να εξαφανιστεί, επιλέξτε ένα πριγκιπικό φόρεμα και κάντε την επανάσταση. 

Η τάση "Princesscore" είναι μια αισθητική που περιλαμβάνει κορσέδες, τούλια, δαντέλες, μεσοφόρια και έντονα φουσκωτά μανίκια. Αυτή η βασιλική αισθητική μας θυμίζει πολύ την αγαπημένη Diana η οποία λάτρευε τα βασιλικά φορέματα και έχει ταυτιστεί με αυτά. 

 

 

Οι περισσότερες influencers έχουν υιοθετήσει ήδη την συγκεκριμένη τάση και τους τελευταίους μήνες δεν σταματάμε να βλέπουμε στο feed μας στο Instagram παραμυθένιες φωτογραφίες βγαλμένες από μία άλλη εποχή. Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε τη φιλοσοφία του "Princesscore" και δεν είστε fan των φορεμάτων μπορείτε απλά να εντάξετε μερικά hair accessories. 

Το Princesscore συνδυάζει στοιχεία της ιστορίας με μοντέρνες λεπτομέρειες με τρόπο που θυμίζουν την  «Marie Antoinette» και  με έμφαση στα pastel χρώματα και τα floral σχέδια.

Δείτε ακόμη:

Τα ωραιότερα φορέματα των Oscars όλων των εποχών

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.