ΣΤΙΛ

Aυτά θα είναι τα 3 χρώματα που θα «βάψουν» το φθινοπωρινό στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

4 Σεπτεμβρίου 2021

Aυτά θα είναι τα 3 χρώματα που θα «βάψουν» το φθινοπωρινό στιλ
Aυτά θα είναι τα 3 χρώματα που θα «βάψουν» το φθινοπωρινό στιλ

Πρωινό Σαββάτου, αρχές Σεπτέμβρη, με τον καιρό να είναι ανακουφιστικά δροσερός. Έχουμε αφήσει πίσω τις καλοκαιρινές μας διακοπές και επιστρέψει στην εργασία μας. Διακοπές που χαρακτηρίστηκαν από το άγχος των μέτρων ασφαλείας και τους πολλαπλούς ελέγχους σε κάθε σταθμό του ταξιδιού μας. Μπροστά μας ανοίγεται η νέα σεζόν και ενώ έχουμε την καλύτερη διάθεση να ξεκινήσουμε δυναμικά και να κατακτήσουμε τους στόχους μας, η αγωνία για το μέλλον παραμένει. Ο μόνος τρόπος να διατηρήσουμε την αισιοδοξία και την δημιουργικότητα μας είναι αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη. Στο στιλ μας αυτό μεταφράζεται με πλούσιο και ζωντανό χρώμα.

Η ίδια ανάγκη ήταν αισθητή και στα runways των σχεδιαστών.

Τα έντονα χρώματα έρχονται και κάνουν το statement τη νέα σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Ποιες ήταν οι αποχρώσεις που πρωταγωνίστησαν; Το πορτοκαλί, το κίτρινο του λεμονιού και το ροζ κυριάρχησαν στις πασαρέλες των Versace, Prada και Gucci την περασμένη σεζόν. Τώρα, το φθινόπωρο δεν φαίνεται πλέον τόσο γκρι.

Το κίτρινο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον Moschino και ενσωματώθηκε με αναπάντεχα κομψό τρόπο στις βραδινές εμφανίσεις του Marc Jacobs. Ο Dior, από την άλλη πλευρά, αποδομούσε τις κλασικές σιλουέτες του για να δώσει μια χαλαρή, αστική και κομψή εμφάνιση.

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chanel χρησιμοποίησε το κόκκινο/πορτοκαλί ως σύμβολο καινοτομίας, ιδιαίτερα στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, μέσα από ολόσωμες φόρμες και μίνι φορέματα.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το ροζ. Πώς το φοράει κανείς αυτή τη σεζόν; Το εμβληματικό ροζ της Schiaparelli κλίνει προς το φούξια και προκαλεί. Ο Raf Simons χρησιμοποίησε το χρώμα για urban looks, με σακάκι και cargo παντελόνι, ενώ ο Balmain το όρισε ως το χρώμα κλειδί για τα outerwear.

 

ΚΙΤΡΙΝΟ

jenny.gr

Versace 

jenny.gr

LRS

jenny.gr

Marc Jacobs

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

jenny.gr

 

jenny.gr

 

jenny.gr

 Christian Siriano

ΡΟΖ

jenny.gr

Raf Simons

jenny.gr

 Nehera

jenny.gr

Schiaparelli 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.