ΣΤΙΛ RUNWAYS

Tom Ford Άνοιξη 2022: Εσείς πόση λάμψη αντέχετε;


Μάρθα Κουμπάνη

13 Σεπτεμβρίου 2021

Tom Ford Άνοιξη 2022: Εσείς πόση λάμψη αντέχετε;
Tom Ford Άνοιξη 2022: Εσείς πόση λάμψη αντέχετε;

Δεν χρειαζόμασταν το τραγούδι "Let the Sunshine In"των Fifth Dimension για να καταλάβουμε την έμπνευση του Tom Ford για την επόμενη σεζόν. Αυτό ήταν ξεκάθαρο από το πρώτο κιόλας look: O Ford είναι έτοιμος για τις καλές στιγμές να επιστρέψουν ξανά στην ζωή μας και αυτό έγινε έντονα αισθητό στη νέα συλλογή του.

Αν και υπήρχαν χαλαρά, αθλητικά σχήματα, αυτά δεν ήταν ρούχα για να μείνετε στο σπίτι ή να περάσετε απαρατήρητες. Το ακριβώς αντίθετο: τα αθλητικά tank tops, τα basketball shorts και τα track pants στολίστηκαν με παγιέτες σε εκτυφλωτικά neon χρώματα: φούξια και πορτοκαλί ή φωτεινό πράσινο και μπλε.

Πολλά από τα σύνολα ολοκληρώνονταν με ένα υπερμεγέθες σατέν blazer σε άλλο φωτεινό χρώμα και αξεσουάρ με τη μορφή κρυστάλλινων choker, barrettes και ένα πανύψηλές σατέν γόβες.

Το show πραγματοποιήθηκε στο θέατρο David Koch στο Lincoln Center, αλλά αυτή την φορά δεν είχε τίποτα το black tie. Και ο λόγος είναι πως ο Ford είναι πεπεισμένος ότι η βραδινές έξοδοι θα είναι διαφορετικές. Πλέον δεν θα έχουν να κάνουν με φορέματα και σμόκιν, αλλά ένα ηχηρό «ναι» στη λάμψη, όσο περισσότερη τόσο το καλύτερο.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.