ΣΤΙΛ

Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Τα πιο εντυπωσιακά looks του MET Gala


Μάρθα Κουμπάνη

14 Σεπτεμβρίου 2021

Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Τα πιο εντυπωσιακά looks του MET Gala
Τα πιο εντυπωσιακά looks του MET Gala

Το Met Gala διεξάγεται συνήθως την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, αλλά φέτος, η εκδήλωση αναβλήθηκε λόγω του COVID-19 και πέφτει στα μέσα του μήνα της μόδας-πράγμα που σημαίνει ότι οι προσδοκίες για το στιλ στο κόκκινο χαλί είναι ιδιαίτερα υψηλες τώρα . Χθες βράδυ, η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας πραγαμτοποιήθηκε στην συνήθη τοποθεσία της: το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη. Το gala γιόρτασε τη νεότερη έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών, "In America: A Lexicon of Fashion", η οποία ανοίγει για το κοινό στο Κέντρο Κοστουμιών Anna Wintour στις 18 Σεπτεμβρίου.

Οι οικοδεσπότες φέτος ήταν η Billie Eilish, ο Timothée Chalamet, η Naomi Osaka και η Amanda Gorman, αλλά στο κόκκινο χαλί περπάτησαν οι A-listers του Hollywood. 

jenny.gr

Οι πιο διάσημες γυναίκες και άνδρες της βιομηχανίας της μόδας, της μουσικής αλλά και του σινεμά εμφανίστηκαν με τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής και μας χάρισαν ένα υπέροχο θέαμα. Όπως πάντα, λίγοι ήταν εκείνοι που ακολούθησαν πιστά το θέμα, όμως για ακόμα μια χρονιά επέστρεψαν εκθαμβωτικοί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.