ΣΤΙΛ

Sweetheart neckline: Το αγαπημένο πλεκτό top της Rosie Huntington θα γίνει και δικό σας αγαπημένο


Μάρθα Κουμπάνη

6 Οκτωβρίου 2021

Sweetheart neckline: Το αγαπημένο πλεκτό top της Rosie Huntington θα γίνει και δικό σας αγαπημένο
Sweetheart neckline: Το αγαπημένο top της Rosie Huntington θα γίνει και δικό σας αγαπημένο

Η Rosie Huntington-Whitely μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τα looks της στο Instagram και δίνει style inspo στις θαυμάστριες της. Αυτή την φορά αποφάσισε να δοκιμάσει διαφορετικά πανωφόρια και παλτό από τη ντουλάπα της. Ένα από αυτά, μας τράβηξε την προσοχή αφού για αυτή τη σεζόν είναι το απόλυτο must - have.

Οι πιο ενημερωμένες θα γνωρίζετε πως αυτό το micro trend εμφανίστηκε ήδη τον περασμένο χειμώνα και παραμένει ένα από τα αγαπημένα του fashion crowd.

Από τους σχεδιαστές μέχρι το high street, τα πλεκτά κομμάτια με sweetheart necklline είναι πολύ δημοφιλή αυτή τη στιγμή, με influencers σε όλο τον κόσμο να υιοθετούν την κολακευτική σιλουέτα.

Sweetheart Neckline Trend: Rosie Huntington-Whiteley

Φυσικά, όπως και με τις περισσότερες τάσεις, η Rosie Huntington-Whiteley το φόρεσε πρώτη. Το μοντέλο εμφανίστηκε σε αυτή τη κομψή σιλουέτα στα τέλη του περασμένου έτους, φορώντας ένα κόκκινο top από το It label Khaite. Η μάρκα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη είναι υπέυθυνη για την επιστροφή αυτού του ιδιαίτερα θηλυκού ντεκολτέ.

Πώς να το φορέσετε;

Μπορεί να φορεθεί με τα πάντα. Από τζιν, σε ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι για το γραφείο ή pencil skirt. Mπορείτε να το φορέσετε με μία δερμάτινη μίνι φούστα για μια sexy βραδινή εμφάνιση. Οι δυνατότητες που σας δίνει είναι αμέτρητες.

@ROSIEHW

Sweetheart Neckline Trend: & Other Stories Knit

@_JESSICASKYE

@ZOEPOPI

Sweetheart Neckline Trend: & Other Stories Knit

@SIMPLYTANDYA

Sweetheart Neckline Trend: White Knit Jumper

@SASHA.MEI

Βρείτε το δικό σας στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.