ΣΤΙΛ

H τάση στις μπότες που ήταν huge το 2017 επιστρέφει


Μάρθα Κουμπάνη

9 Οκτωβρίου 2021

H τάση στις μπότες που ήταν huge το 2017 επιστρέφει
H τάση στις μπότες που ήταν huge το 2017 επιστρέφει

Δεν θα σας παρεξηγήσουμε αν νομίζετε ότι το 2017 ήταν περίπου πριν από μια δεκαετία. Χάρη στους τελευταίους 18 μήνες, αισθανόμαστε ότι ο χρόνος έχει επιβραδυνθεί, οπότε αυτό που συνέβη "πριν" μοιάζει με μια αιωνιότητα και μία μέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι τάσεις που επιστρέφουν μόλις πριν από τέσσερα χρόνια μοιάζουν σαν να είναι πολυ πιο παλιές. Σε αυτή την περίπτωση επιστρέφουν οι sock-boot. Αν σκεφτείτε το 2017, θα θυμηθείτε ότι η λουλουδάτη εκδοχή του Balenciaga ήταν σε όλη την εβδομάδα μόδας στα πόδια διαφόρων influencers. Ως αποτέλεσμα, τα high street brands αντέγραψαν το στιλ και η τάση έγινε massive.

Στη συνέχεια, άρχισε να κοπάζει. Σήμερα τα κυρίαρχα στιλ είναι oι combat boots και οι cowboy boots και ας μην ξεχνάμε τις δημοφιλείς μπότες με χοντρές, τρακτερωτές σόλες. Ωστόσο,πρέπει να σας πούμε ότι στον fashion month που μόλις ολοκληρώθηκε εντοπίσαμε και πάλι αρκετές γυναίκες οι οποίες φορούσαν μπότες-κάλτσα. Είτε πρόκειται για γόβες στιλέτο (όπως φαίνεται στην editor της Vogue Australia Christine Centenera), λευκές, glossy είτε σε neon πράσινο, κάνουν come back.

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.