ΣΤΙΛ

Φυσικά το maternity style της Rihanna είναι ήδη επικό – Τι περιμένατε;


Μάρθα Κουμπάνη

3 Φεβρουαρίου 2022

Φυσικά το maternity style της Rihanna είναι ήδη επικό – Τι περιμένατε;
Φυσικά το maternity style της Rihanna είναι ήδη επικό – Τι περιμένατε;

Όταν η Rihanna μοιράστηκε τα νέα της εγκυμοσύνης της, ο κόσμος χάρηκε. Εν μέσω πανδημίας και ενός δύσκολου χειμώνα με κρύο και χιόνι ήταν το boost της σεροτονίνης που χρειαζόμασταν πολλοί από εμάς.

Και η Rihanna φαινόταν εκπληκτική καθώς περπατούσε στο Harlem με ένα παλτό Chanel σε ροζ της τσιχλόφουσκας, κουμπωμένο μόνο στο ύψος του στήθους, ώστε να αποκαλύπτει την φουσκωμένη της κοιλιά. To παλτό είναι vintage και ανήκει στην συλλογή φθινοπώρο/χειμώνας 1996 του οίκου.

Το συνδύασε με χαμηλό mom jeans και σειρές από αλυσίδες με πέρλες στα χρώματα του ουράνιου τόξου να κρέμονται πάνω απ΄το στομάχι της και περπατώντας στο πλευρό του αγαπημένου της, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με το πιο cool σύνολο.

Μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων οι αναζητήσεις για «κολιέ με μαργαριτάρια» αυξήθηκαν κατά 237%, για «ροζ jacket» αυξήθηκαν κατά 194% σύμφωνα με έρευνα του Google Trends.

Η Rihanna πρέπει να έχει συγκεντρώσει ένα αρκετά εντυπωσιακό αρχείο Chanel μέχρι τώρα, έχοντας αγοράσει πολλά vintage κομμάτια από ανεξάρτητους πωλητές τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό δημιουργεί μια εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα εγκυμοσύνης.

Φυσικά δεν φοράει μόνο vintage θησαυρούς. Μόλις πριν από λίγες μέρες, η Rire φόρεσε ένα puffer Celine, το οποίο φόρεσε με joggers και ένα hoodie από το Awake με ένα κλασικό ζευγάρι Vans, σχεδιασμένο σε συνεργασία με την A$AP Rocky. Όλα σε μαύρο.

Νωρίτερα για Μια βραδινή έξοδο του ζευγαριού η Rihanna συνδύασε ένα tracksuit top Martine Rose με μια μίνι φούστα Saint Laurent (στολισμένη με faux γούνα) και ένα μαντήλι Prada, ενώ ολοκλήρωσε με lace up λευκές γόβες.

Δείτε τα looks της στη gallery που ακολoυθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS