CELEBRITIES

H Rihanna είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky


JTeam

31 Ιανουαρίου 2022

H Rihanna είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky
Instagram/ phuckyorihanna_
Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά το Σαββατοκύριακο ενώ έκανε βόλτα με τον διάσημο rapper σύντροφό της, A$AP Rocky στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Δεν πρόκειται για φήμη, είναι γεγονός. Η Rihanna περιμένει το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky! Το ζευγάρι απαθανατίστηκε να περπατά αγκαλιά το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη αλλά όλη η προσοχή φυσικά στράφηκε, όχι στο μακρύ ροζ jacket που φορούσε, ούτε στα κοσμήματά της, αλλά στη φουσκωμένη της κοιλιά.

Σε μία από τις τρυφερές φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν στη γενέτειρα του A$AP Rocky, το Harlem, ο rapper φιλάει τη μέλλουσα μαμά στο κεφάλι ενώ απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα χιόνια.

Τον Μάιο, ο A$AP Rocky είχε δηλώσει στο GQ πως η Rihanna είναι «ο έρωτας της ζωής του» και ότι η σχέση γίνεται ιδανική όταν έχεις κοντά σου τη «μία και μοναδική». Oι δυο τους είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2020 ενώ όπως φαίνεται, με τον ίδιο ενθουσιασμό είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η star πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να δωρίσει 15 εκατ. δολάρια στον αγώνα για την κλιματική δικαιοσύνη σε 18 οργανώσεις που μάχονται γι' αυτή στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Καραϊβική. Όλη αυτή η ανισότητα είναι ο βασικός λόγος που το ίδρυμά της Clara Lionel Foundation δίνει προτεραιότητα τόσο στην προστασία του κλίματος όσο και στο έργο της κλιματικής δικαιοσύνης.

Γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, η διάσημη τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να αδιαφορήσει για τον πλανήτη και το μέλλον του, επισημαίνοντας ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα περιβαλλοντικό αλλά και ηθικό, όπως και πολιτικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS