ΣΤΙΛ

Έτσι θα φοράμε τα τζιν παντελόνια το φθινόπωρο, σύμφωνα με τα super models


Μάρθα Κουμπάνη

17 Αυγούστου 2022

Έτσι θα φοράμε τα τζιν παντελόνια το φθινόπωρο, σύμφωνα με τα super models
Αυτή θα είναι η πιο δημοφιλής τζιν τάση και το 2022

Όχι μόνο οι πρόσφατες σεζόν δείχνουν τo τέλος των στενών τζιν, αλλά η άνεση παραμένει κορυφαία προτεραιότητα στον κόσμο μας και μετά το lockdown. Και κάπως έτσι, τα φαρδιά τζιν να αναδεικνύονται ως η πιο δημοφιλής γραμμή και το 2022.

Το loose denim κάνει τον γύρο των δρόμων –και των social feeds μας– από την περασμένη χρονιά, με τα louche jeans να επανεμφανίζονται στα shows για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021 και άνοιξη/καλοκαίρι 2022: Ο οίκος Celine, η Chanel και ο Balenciaga υπερασπίστηκαν τα φαρδιά τζιν για το φθινόπωρο/χειμώνας 2021, ενώ η Molly Goddard, η Rejina Pyo και ο Peter Do παρουσίασαν φρέσκες προτάσεις και στιλ την επόμενη σεζόν. Και, αν τα celebrity looks μπορούν να μας πείσουν για κάτι, αυτό είναι ότι τo baggy jean πρόκειται να κυριαρχήσει τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας του 2022.

Τα αγαπημένα It-girls όπως η Hailey, η Dua, η Gigi και η Bella φορούν την τάση με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και μας δίνουν έμπνευση με τα με baggy jeans looks τους.

Jenny.Gr
Photo credits: Getty/Ideal Image
Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.