AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΣΤΙΛ

8 stylish τρόποι για να φορέσετε τα φορέματα σας με jackets


Μάρθα Κουμπάνη

15 Οκτωβρίου 2022

8 stylish τρόποι για να φορέσετε τα φορέματα σας με jackets
Πως να συνδυάσετε τα φορέσετε τα φορέματα σας με jackets

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί πλέον μια μακρινή ανάμνηση, αλλά δεν έχουμε εγκαταλείψει τα φορέματα μας ακόμα. Και ούτε πρόκειται φυσικά. Καθώςε όμως οι μέρες περνούν και μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στο φθινόπωρο συνιστούμε να φορέσετε το δικό σας με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο: ένα jacket. Συχνά τα φορέματα και τα σακάκια είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστούν μαζί. Με διαφορετικά μήκη, δεν χρειάζεται πολύ, αρκούν μερικά εκατοστά πιο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, για να απορρίψετε το look σας. Και φυσικά, είναι κάτι που δεν θέλετε.

Μην ανησυχείτε, ωστόσο, γιατί βρήκαμε 8 αλάνθαστους συνδυασμούς για να συνδυάσετε τα φορέματα, το φθινόπωρο 2022 και όχι μόνο. Είτε το στυλ σας τείνει στην casual πλευρά είτε προτιμάτε έναν πιο κομψό τρόπο ντυσίματος, τα κορίτσια της μόδας φορούν τώρα τα φορέματα τους με jackets. Κάντε ένα διάλειμμα από τα τζιν και τα πλεκτά σας και δοκιμάστε το combo.

1. Oversized blazer και φόρεμα με prints

Instagram/@franffyne

2. Jacket με ζώνη και mini φόρεμα

Ιnstagram @LAURENNICOLEFK

3. Καφε σουέντ jacket και κρεμ λινό φόρεμα

Instagram/@monikh

4. Blazer και floral mini

Instagram/@asos_lotte

5. Plaid jacket και denim dress

Instagram/@erika_boldrin

6. Δερμάτινο biker και μεταξωτό slip dress

Instagram/@_Jeanettemadsen_

7. Bomber και φόρεμα με σκίσιμο

Instagram/@ADA_OGUNTODU

8. Cropped jacket και μίνι φόρεμα με παγιέτες

Ιnstagram @Babba