ΣΤΙΛ

Quilted jackets: Τα πιο cool & chic καπιτονέ πανωφόρια


Μάρθα Κουμπάνη

14 Οκτωβρίου 2022

Quilted jackets: Τα πιο cool & chic καπιτονέ πανωφόρια
Τα πιο cool & chic καπιτονέ πανωφόρια είναι εδώ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και τα κομμάτια που θα καθορίσουν την επόμενη σεζόν έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται. Το fashion set, όπως φαίνεται, ανυπομονεί το ίδιο με εμάς. Από τις καουμπόικες μπότες του Ganni μέχρι τα Breton tops, αυτα είναι τα κομμάτια που πρέπει να αγοράσετ εάν θέλετε να φαίνεστε στη μόδα και να είστε ενήμερωμένεες αυτήν τη στιγμή.

Τα επισκιάζει όλα ωστόσο, το καπιτονέ jacket. Φυσικά, δεν πρόκειται για μια νέα τάση - οι διαφορετικές παραλλαγές των καπιτονέ jacket βρίσκονται στο ραντάρ μας τις τελευταίες σεζόν. Φέτος, όμως κυριαρχούν τα cropped σχέδια που είναι ιδανικά και για την μεταβατική περίοδο, κατά την οποία ο καιρός μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Η αύξηση της δημοτικότητας του καπιτονέ jacket οφείλεται εν μέρει στο The Frankie Shop, του οποίου το καπιτονέ μπουφάν έγινε cult.

Όσο για το πώς να τα φορέσετε, τα κορίτσια της μόδας χρησιμοποιούν τα δικά τους για να δώσουν φθινοπωρινό αέρα στα σύνολα τους. Τα συνδυάζουν με εμπριμέ παντελόνια, τζιν και κολάν. Μπορείτε να τα φορέσετε με τα καλοκαιρινά σας φορέματα για όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, ενώ μπορείτε να τα συνδυάσετε και με cozy πλεκτά.

Best Quilted Jackets: @francescasaffari

@FRANCESCASAFFARI

Best Quilted Jackets: @alyssainthecity

@ALYSSAINTHECITY

Best Quilted Jackets: @bubblyaquarius

@BUBBLYAQUARIUS

Ανακαλύψτε τα ωραιότερα στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.