ΣΤΙΛ

Οι μακριές denim φούστες είναι το νέο It thing της μόδας


Μάρθα Κουμπάνη

13 Οκτωβρίου 2022

Οι μακριές denim φούστες είναι το νέο It thing της μόδας
Οι μακριές τζιν φούστες επιστρέφουν πιο κομψές και ταιριάζουν σε όλες.

Οι μίνι φούστες κυριαρχούν αυτή την στιγμή σττην μόδα αλλά και την συνείδηση μας. Super short minis, κοντές φούστες με πιέτες που παραπέμπουν στο viral Miu Miu look και 90s denim, όλες είναι επίκαιρες. Όμως οι σχεδιαστές πρόσφατα έκαναν την έκπληξη και πήγαν στο άλλο άκρο. Αν όταν ακούτε denim maxi φούστα στο μυαλό σας έρχονται εικόνες της Britney Spears ή της Jennifer Aniston από το παρελθόν ίσως αισθανθείτε μια μικρή αμηχανία αν σας πούμε ότι επιστρέφουν. Τα καλά νέα είναι ότι οι μακριές τζιν φούστες επιστρέφουν πιο κομψές και ταιριάζουν σε όλες.

Jenny.Gr

Masha Popova S/S 2023

To στιλ κυριάρχησε στις συλλογές για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 και οι φούστες σε πολλές περιπτώσεις ήταν τόσο μακριές που άγγιζαν το πάτωμα, επιμηκύνοντας έτσι το σώμα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το runway ήταν καθαρό σε όλα τα shows. Eκτός από εκείνο του οίκου Balenciaga που ήταν καλυμμένο εξολοκλήρου με λάσπη. Μπορείτε επίσης να μαντέψετε πώς ήταν οι dark-wash denim maxis μετά το φινάλε.

Jenny.Gr
Balenciaga S/S 2023

Εφόσον αποφεύγετε το λασπώδες έδαφος, μπορείτε να υιοθετήσετε το στιλ με φούστες όπως αυτές που παρουσιάστηκαν στους Burberry, MM6 Maison Margiela και GCDS. Καθαρά δάπεδα απαιτούνται επίσης για τις εκδοχές της Masha Popova και του Stefan Cooke – με την πρώτη να παρουσιάζει low-rise φούστες με βολάν.

Jenny.Gr

Οι street stylers εμπνεύστηκαν ξεκάθαρα από το Y2K trend που είδαν στις πασαρέλες και φόρεσαν η καθεμία με τον δικό της τρόπο τη denim maxi φούστα. Εκτός από το μήκος, ενδιαφέρον έχει και το χρώμα τους -συνήθως ταλαιπωρημένο και ξεβαμμένο- ενώ πολλές έχουν εντυπωσιακό σκίσιμο -λογικό, κάπως πρέπει να περπατάμε αν αποφασίσουμε να τις φορέσουμε-.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.