ΣΤΙΛ

California casual: O Ralph Lauren έφερε τον κόσμο του στη Δυτική Ακτή


Μάρθα Κουμπάνη

17 Οκτωβρίου 2022

California casual: O Ralph Lauren έφερε τον κόσμο του στη Δυτική Ακτή
Ο θρυλικός σχεδιαστής Ralph Lauren παρουσίασε τη συλλογή του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια

O Ralph Lauren παρουσίασε τη συλλογή του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 στη Νότια Καλιφόρνια. Σε ένα runway γεμάτο λεπτομέρειες, o Lauren αναβίωσε στιλ από το αρχείο του και τις διάφορες σειρές της μάρκας, από το Polo έως το Purple Label και το RRL. Για πρώτη φορά για τη διάσημη μάρκα, o Lauren πραγματοποίησε μια «ειδική εμπειρία μόδας» εμπνευσμένη από τον πολύπλευρο τρόπο ζωής της Δυτικής Ακτής.

Για το show επέλεξε το Huntington Library, ένα μουσείο και βοτανικό κήπος ακριβώς βορειοανατολικά του Λος Άντζελες, που ιδρύθηκε το 1919 από μια οικογένεια βιομηχάνων που έκανε την περιουσία της στους σιδηρόδρομους και τα ακίνητα.

Ήταν μπροστά από την πρόσοψη σε στιλ Mediterranean Revival του μουσείου που ο Lauren παρουσίασε το όραμά του στους φίλους του και την ελίτ του Hollywood: Από τους Bennifer στην Diane Keaton και από την Laura Dern, στους John Legend, Chris Pine, Lily Collins και Robin Wright.

O Lauren εμπνεύστηκε από τον κόσμο του αθλητισμού, του prep και της συγκρατημένης πολυτέλειας που υπάρχει εκεί. «Πάντα με εμπνέει η φυσική ομορφιά, η κληρονομιά και η αίγλη της Δυτικής Ακτής της Αμερικής. Η Καλιφόρνια ήταν πάντα μια χώρα ονείρων και αντιφάσεων—στις ακτές και τα κόκκινα χαλιά», είπε ο σχεδιαστής. «Για πρώτη φορά, φέρνω το όνειρό μου να ζήσω εδώ, μοιραζόμενος τους κόσμους μου σε μια εμπειρία που γιορτάζει έναν τρόπο ζωής στον οποίο πάντα πίστευα – ένα μείγμα σκληρότητας και λάμψης, ενέργειας και έμπνευσης».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.