ΣΤΙΛ

Η Αnne Ηathaway έκανε 4 εκπληκτικά looks σε μία μέρα και δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε


Μάρθα Κουμπάνη

14 Οκτωβρίου 2022

Η Αnne Ηathaway έκανε 4 εκπληκτικά looks σε μία μέρα και δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε
Η Anne Hathaway είναι η βασίλισσα του street style και ξεκάθαρα περνά την καλύτερη φάση της στιλιστικά

Σε περίπτωση που χρειαζόσασταν περισσότερες αποδείξεις ότι η Anne Hathaway είναι η βασίλισσα του street style, δεν χρειάζεται να πάτε μακριά. Αρκεί να ρίεξτε μια ματιά στα πρόσφατα looks της στη Νέα Υόρκη.

Για την ακρίβεια η ηθοποιός πέρασε ένα 24ωρο που περιελάμβανε τοκ σόου, εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και φυσικά ασυναγώνιστα κομψά looks.

Ξεκίνησε τη μέρα της, διοχετεύοντας με ένα power suits εμπνευσμένο από την δεκαετία του '80, με ένα δομημένο, oversized blazer με ασπρόμαυρο γεωμετρικό μοτίβο και βάτες. Κάτω από το statement πανωφόρι, φορούσε ένα ιβουάρ λευκό μίνι φόρεμα με ασημένια λεπτομέρεια στη λαιμόκοψη. Για να είναι ζεστή, συνδύασε το look με μαύρο οπάκ καλσόν της Wolford και μαύρες σουέτ μπότες μέχρι το γόνατο. Ολοκλήρωσε το σύνολο με γυαλιά ηλίου πεταλούδα και ένα chain pouch από τη Victoria Beckham.

Jenny.Gr

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Hathaway εθεάθη να φεύγει από τα στούντιο για το The View με denim-on-denim look. Τόσο το τζιν μπλέιζερ της όσο και το άνετο φαρδύ τζιν της προέρχονται από τη συλλογή Nili Lotan resort 2023. Για να σπάσει τη μονοτονία και να δώσει λίγο ποπ χρώμα, συνδύασε το τζιν κοστούμι με ένα πολύχρωμο crop top και μεταλλικές βιολετί γόβες από τον Gianvito Rossi. Κρατούσε επίσης το ίδιο μαύρο clutch της Victoria Beckham από την προηγούμενη εμφάνισή της.

Jenny.Gr

Στη συνέχεια, η ηθοποιός άλλαξε για άλλη μια φορά, αποφεύγοντας αυτή τη φορά τα blazer για ένα γιορτινό κοκτέιλ φόρεμα. Το φωτεινό κίτρινο μίντι φόρεμα είχε off shoulder ντεκολτέ και βολάν από κίτρινο ύφασμα που κρέμονταν από τους ώμους της. Από παπούτσια, η Hathaway επέλεξε γόβες από καθαρό PVC με αστραφτερές ασημένιες μύτες.

Jenny.Gr

Τέλος, η Hathaway ολοκλήρωσε τη μέρα της στο κόκκινο χαλί και μια εκδήλωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης προς τιμήν της τελευταίας της ταινίας, Armageddon Time. Για τo event φόρεσε ένα μίντι, μακρυμάνικο ασημί φόρεμα με κρύσταλλα και πέρλες και ασορτί μπότες Valentino. Το συνδύασε με ασημένια σκουλαρίκια, δαχτυλίδια με διαμάντια και μεταλλικό μανικιούρ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.