ΣΤΙΛ

Η Anne Hathaway αναβίωσε το iconic look από το "The Devil Wears Prada" στο show του Michael Kors


Μάρθα Κουμπάνη

15 Σεπτεμβρίου 2022

Η Anne Hathaway αναβίωσε το iconic look από το "The Devil Wears Prada" στο show του Michael Kors
Getty/Ideal Image
Το The Devil Wears Prada μπορεί να έκανε πρεμιέρα πριν από 16 χρόνια, αλλά η Anne Hathaway το αναβίωσε στην NYFW

Η Anne Hathaway ήταν καλεσμένη στο show του Michael Kors στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. H διασημη ηθοποιός πήγε στο show όχι μόνο φορώντας ρούχα του δημοφιλούς Αμερικανού σχεδιαστή, αλλά αναβίωσε κι ένα από τα looks της στην ταινία The Devil Wears Prada.

Οι θαυμαστές παρατήρησαν αμέσως ότι το look της Anne θύμιζε ΠΟΛΥ εκείνο που φορούσε ως Andy Sachs στην cult ταινία μόδας που την καθιέρωσε ως style icon.

Καφέ δερμάτινο jacket, μαύρο ζιβάγκο και χαλαρό ponytail με χαριτωμένες αφέλειες, ήταν το outfit που λειτούργησε σαν flashback για τους ορκισμένους λάτρεις του στιλ.

Jenny.Gr
Splash News

Μοιάζει σαν το στιλ της Anne Hathaway να έκανε έναν πλήρη κύκλο. Η κυκλοφορία του The Devil Wears Prada το 2006 μας έκανε όλους να χαζέψουμε τη γκαρνταρόμπα του χαρακτήρα της μετά τη μεταμόρφωση της από τον Nigel (Stanley Tucci): την tweed τραγιάσκα Chanel, την κροσέ τσάντα Fendi, το μαύρο φόρεμα John Galliano για τον Dior.

Το προσωπικό στιλ της Hathaway, ωστόσο, είχε μια ελαφρώς διαφορετική πορεία. H Andy Sachs ήταν αφοσιωμένη θαυμάστρια του Karl Lagerfeld, που προτιμούσε να φορά monogram necklaces πάνω από πουκάμισα και μπότες μέχρι το γόνατο. Η ηθοποιός που την υποδύθηκε αγαπούσε πάντα κλασικές σιλουέτες, όπως φορέματα και pencil. Και για χρόνια η ζωή δεν μιμήθηκε την τέχνη. Αυτό μέχρι χθες.

Jenny.Gr

Το τελευταίο της look ήταν ένας ξεκάθαρος φόρος τιμής στον ρόλο της.

«Για μένα, πρέπει να μπορείς να ζεις με τα ρούχα σου, και αυτή είναι μια πολύ ευκολοφόρετη εμφάνιση χωρίς να θυσιάζει τίποτα από το στιλ», είπε στην US Vogue για το σύνολό της, προτού αναφερθεί στη νέα της συνεργασία με τη στυλίστρια Erin Walsh. «Mε ενέπνευσε τόσο πολύ, ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνει να έχει το δικό της στυλ, αλλά το γειώνει με μια αίσθηση διαχρονικότητας. Μου δημιούργησε μια μεγαλύτερη ευκαιρία να εξερευνήσω».

«Όταν ήμουν νεότερη ηθοποιός, πολλά από τα πράγματα που έκανα βασίζονταν στον φόβο, στο να κάνω κάτι σωστά και τώρα δεν με πειράζει να κάνω πράγματα λάθος. Δεν νομίζω ότι θα καταρρεύσω και το διακύβευμα δεν είναι τόσο υψηλό. Οπότε ντύνομαι με πολλή περισσότερη ευγνωμοσύνη και πολλή περισσότερη χαρά».

Jenny.Gr
Getty/Ideal Image

Η Anne Hathaway κάθισε στην front row του show δίπλα στην Anna Wintour και Serena Williams. Μπορείτε να σκεφτείτε πιο εμβληματική συνάντηση;

Εμείς πάντως όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.