ΣΤΙΛ RUNWAYS

Michael Kors S/S 2023: H συλλογή που φέρνει το sexyness στο γραφείο


Μάρθα Κουμπάνη

15 Σεπτεμβρίου 2022

Michael Kors S/S 2023: H συλλογή που φέρνει το sexyness στο γραφείο
Splash News/Ideal Image
Ή όπως το θέτει o Kors: «Ρούχα για γυναίκες που τους αρέσει να γίνονται αντιληπτές»

Ο Michael Kors, είναι ένα από τα λίγα μεγάλα ονόματα που δεν εγκατέλειψε τη Νέα Υόρκη για την ευρωπαϊκή εβδομάδα μόδας, στα οποία μπορεί πάντα να βασιστεί κανείς για glossy γυναικεία ρούχα.

Το πρωί της Τετάρτης, σε μια γυάλινη αποθήκη στο κέντρο του Μανχάταν γεμάτη με φύλλα φοίνικα, το show άνοιξε με ένα λευκό κοστούμι με μεταξωτή φούστα σε στιλ Halston που παρέπεμπε έντονα σε αυτό που φορούσε η πρωταγωνίστρια του Scarface, Michelle Pfeiffer ως Elvira Hancock.

Όντας μια ανοιξιάτικη συλλογή, η ιδέα ήταν να φέρουμε «το resort στην πόλη και την πόλη στο resort», εξήγησε ο Kors. «Το Λονδίνο είναι γεμάτο από ανθρώπους που φορούν σαγιονάρες στη δουλειά αντί για την παραλία. Αυτό που φοράμε στις διακοπές είναι αυτό που φοράμε στην πόλη». Στον κόσμο του Kors, αυτό σημαίνει ότι γυναίκες φορούν καφτάνια με λουλούδια στο γραφείο, γόβες στο ιδιωτικό τους τζετ και φέρουν τα smartphones και τα κλειδιά τους σε μικροσκοπικές τσάντες.

Sarong skirts στολισμένες με παγιέτε, αέρινα maxi φορέματα με floral prints και άλλα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο συνάντησαν κομψά blazers και lace up πέδιλα. Η συλλογή είχε πολλά κρόσσια που χάριζαν ανέμελη κίνηση σε κάθε βήμα. Μαύρο, κόκκινο, λευκό και χρυσό, αλλά και πινελιές από lime και cerulean blue συνέθεσαν τη παλέτα του glam.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.