ΣΤΙΛ

Comfy and chic: Ένα άνετο και stylish look για τις χειμωνιάτικες εξόδους σου


Ελένη Τσούτση

29 Δεκεμβρίου 2022

Comfy and chic: Ένα άνετο και stylish look για τις χειμωνιάτικες εξόδους σου
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη
H άνεση και το στιλ πάνε μαζί και αυτόν το χειμώνα

Είναι εύκολο όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή να εμπιστευόμαστε τα outfits που ξέρουμε πως θα μας κρατήσουν ζεστές – cozy πουλόβερ, στιλάτα παλτό και άνετα παπούτσια. Η άνεση θα είναι πάντα "in", ωστόσο που και που δε βλάπτει να κάνουμε και μία αλλαγή στους στιλιστικούς μας συνδυασμούς έτσι ώστε να διατηρούμε τα looks μας ενδιαφέροντα.

Άλλωστε το τελευταίο πράγμα που θέλουμε με τον ερχομό του χειμώνα είναι να περνάμε ώρες μπροστά από τη ντουλάπα προσπαθώντας να φτιάξουμε ένα outfit.Τα items – κλειδιά του χειμώνα θα ολοκληρώσουν υπέροχα όλες τις εμφανίσεις μας ενώ θα δώσουν ένα stylish touch σε ένα απλό look, χωρίς πολλή προσπάθεια.

Μια επίσκεψη στο The Mall Athens είναι αρκετή για να προμηθευτούμε τα winter essentials από τα κορυφαία brands που θα φέρουν την άνεση στο στιλ μας.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 10 items που μπορείτε να συνδυάσετε σε μερικά λεπτά και να δείχνετε απλές, χαλαρές και σικάτες:

1. Το cool jean jacket

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

H μεγάλη επιστροφή του φετινού χειμώνα ακούει στο όνομα jean jacket. Tα κορίτσια της μόδας το αγαπούν αφού το συνδυάζουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και δείχνει πάντα τόσο cool και μοντέρνο. Το demin άλλωστε θα είναι πάντα μια φρέσκια και νεανική επιλογή.

Calvin Klein

2. H comfy φόρμα

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Αν υπάρχει ένα item που θα μας βοηθήσει να χτίσουμε το πιο casual outfit, ανάλογα με το πού θέλουμε να πάμε, αυτό είναι η αγαπημένη μας φόρμα. To athleisure είναι μία από τις πιο hot τάσεις και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να κυριαρχεί και τις επόμενες σεζόν αφού η άνεση και το στιλ γίνονται συνώνυμα.

Adidas

3. Το πρακτικό backpack

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Ας το παραδεχτούμε. Το backpack είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να παίρνετε όλα όσα χρειάζεστε μαζί σας καθημερινά. Είναι πρακτικά και χωράνε μέσα από το λάπτοπ μέχρι το φαγητό για το γραφείο και τα καλά νέα είναι ότι δεν σας βαραίνουν. Plus, χαρίζουν extra στιλ στα casual outfits σας.

Athlete's Foot

4. To πιο κομψό outerwear

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Είναι ζεστό και cozy. Το sheepskin jacket μας μεταφέρει κατευθείαν σε χειμωνιάτικο mood. Μοιάζει με γούνα, αλλά δεν είναι. Ένα trend που μπαίνει πιο δυναμικά αυτό τον χειμώνα στις ντουλάπες μας, για casual αλλά και chic εμφανίσεις.

Intersport

5. Τα πιο άνετα sneakers

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Ανεξάρτητα με το προσωπικό σας στιλ, τα αθλητικά παπούτσια υπόσχονται να σας κρατήσουν comfy κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες. Σε συνδυασμό με τα trends της σεζόν, θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε stylish στις χαμηλές θερμοκρασίες και φυσικά να δείχνετε fashion-forward κάθε λεπτό της ημέρας.

Nike

6. Τα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε τον χειμώνα

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Τα fashion girls ακόμη και τον χειμώνα φοράνε τα πιο trendy γυαλιά ηλίου. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας στο eyewear, που έχει την υπογραφή της Rayban. Ο σκελετός με τους στρογγυλεμένους retro-inspired, μαύρους φακούς αποπνέει elegance βγαλμένο από ταινίες του παλιού Hollywood.

Grand Optical

7. Το ωραιότερο hoodie για cozy looks

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Χειμώνας χωρίς hoodie δεν γίνεται. Το κλειδί εδώ είναι να κρατήσουμε το σύνολο αρκετά δομημένο και να επιλέξουμε ένα hoodie σε παστέλ απόχρωση. Συνδυάστε με ένα ζευγάρι άνετα sneakers, τζιν παντελόνι και μια δερμάτινη τσάντα ώμου. Το layering trick είναι ιδανικό για το κρύο αλλά και για ένα χαλαρό και cool αποτέλεσμα.

American Eagle

8. Η tote bag που θα σας λύσει τα χέρια

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Οι τσάντες tote κυριαρχούν στη σκηνή των trends. Είναι αρκετά ευρύχωρες για να κρατήσουν σχεδόν όλα όσα θα χρειαστείτε (το τηλέφωνό σας, το πορτοφόλι, τον φορητό υπολογιστή, τα κλειδιά, το σνακ, το μπουκάλι νερό ) και είναι ο πιο κομψός τρόπος να το κάνετε.

Maco

9. Η τάση στα αθλητικά που θα φοράμε και το 2023

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Τα αγαπημένα μας sport brands περιλαμβάνουν τα πιο εντυπωσιακά σχέδια trainers και sneakers.Tα New Balance 530 Classics υπόσχονται να κάνουν το πέρασμα από την μια εποχή στην άλλη πιο ευχάριστο.Είτε πρόκειται για stylish και μοντέρνες εμφανίσεις στο γραφείο, είτε για cozy σύνολα που φτιάχτηκαν για χαλαρές βόλτες και περπάτημα, εμείς βρήκαμε το ιδανικό ζευγάρι.

Footlocker

10. Το καρό παλτό είναι μια διαχρονική αξία

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Tο καρό είναι από τα πιο κλασικά μοτίβα ενώ ταυτόχρονα παραμένει γοητευτικό χωρίς να γίνεται βαρετό. Eίναι σοφιστικέ και δίνει χαρακτήρα σε κάθε look ενώ ταιριάζει με όλα. Από τζιν, με midi φορέματα, με μοντέρνα αξεσουάρ ή ακόμα και σε συνδυασμό με άλλα μοτίβα.

Quiksilver

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.