ΣΤΙΛ FASHION NEWS

TOMS: Style your Sole!


15 Μαΐου 2013

TOMS3.jpg

Τρεις Έλληνες σχεδιαστές βάζουν τη φαντασία τους και ζωγραφίζουν στο χέρι παπούτσια TOMS.

Με μια πρωτότυπη και φρέσκια ενέργεια, η TOMS παρουσιάζει το STYLE YOUR SOLE event και στην Ελλάδα. Σκοπός του Style Your Sole παγκοσμίως, είναι να φέρνει κοντά φίλους της TOMS και γνωστούς καλλιτέχνες και όλοι μαζί να βάζουν το ταλέντο τους, τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους για να ζωγραφίσουν παπούτσια TOMS και μέσα από αυτή τη δραστηριότητα να βοηθήσουν παιδιά σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη.

Το Σάββατο 18 Μαίου 2013 στο κατάστημα DETROIT στην Κηφισιά από τις 12:00 έως τις 18:00, τρεις Έλληνες σχεδιαστές θα ζωγραφίζουν στο χέρι παπούτσια TOMS. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο "Μαζί για το παιδί". Επίσης, την ίδια ημέρα, θα γίνει η παρουσίαση της συλλεκτικής σειράς TOMS by IV σχεδιασμένα από τη ζωγράφο Ειρήνη Βεργίτση. Μοναδικά prints σε αριθμημένα ζευγάρια παπουτσιών αποκλειστικά για το διάσημο brand, θα είναι διαθέσιμα και προς πώληση.

 More Info: Detroit: Κυριαζή 6-8, Κηφισιά τηλ. 210 8019806

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.