ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Toms: Η νέα Φθινοπωρινή συλλογή για Γυναίκες, Άντρες και Παιδιά


30 Σεπτεμβρίου 2013

TOMS1.jpg

Με μια συλλογή που χαρακτηρίζεται από άνεση, ζεστά υφάσματα και χρώματα.

Η TOMS επιστρέφει με μια φθινοπωρινή συλλογή ακόμη πιο πλούσια με 4 επιπλέον σχέδια για άντρες και γυναίκες ετοιμάζοντας μας με στιλάτες κι άνετες εμφανίσεις για τη νέα σεζόν.

Αυτό το φθινόπωρο, οι μπότες έχουν την τιμητική τους για τις γυναίκες λάτρεις της TOMS με τα νέα σχέδια Nepal και Tribal boots. Οι μπότες Nepal χαρίζουν ζεστασιά και προστασία τους κρύους μήνες με τη σούπερ μαλακή επένδυση fleece , ενώ η Tribal Boot είναι πιο casual και με πιο προχωρημένο σχεδιασμό σε γήινα χρώματα δίνει την αίσθηση του χειροποίητου.Τα διασκεδαστικά σχέδια και χρώματα κάνουν και πάλι δυναμική είσοδο με τα Desert Wedges και τις μπαλαρίνες.

Η αντρική συλλογή είναι επίσης πολύ ανανεωμένη με δύο νέα και πολύ ξεχωριστά σχέδια που είναι εκλεπτυσμένα αλλά και άγρια μαζί. Η TOMS παρουσιάζει το κλασσικό σχέδιο Brogue, τροποποιώντας το διαχρονικό στυλ και δίνοντας μια αίσθηση Δυτικής Ακτής. Ενώ το Brogue είναι τέλειο και για το γραφείο αλλά και για τις βραδινές εξορμήσεις, το νέο σχέδιο Boot Utility προσφέρει το ιδανικό στυλ για ψυχρότερα κλίματα.

Η παιδική συλλογή για αυτό το φθινόπωρο ξεχωρίζει με τα ζωηρά σχέδια, τα εποχιακά καρό ενώ το βασικό ύφασμα είναι το denim. Τα νέα σχέδια είναι ακόμη πιο ανθεκτικά τα παιδιά σας να είναι έτοιμα για δράση όλη τη σεζόν!

[gallery-250051] Περισσότερες πληροφορίες: facebook.com/tomsgreecetoms-shoes.gr Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.