ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα συλλογή του Nassos Ntotsikas για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2014


31 Οκτωβρίου 2013

Ένας κόσμος γεμάτος λάμψεις και γεωμετρία.

Οριζόντιες ή κάθετες δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ρίγες και τα γεωμετρικά σχέδια είναι η νέα τάση. Κολακεύοντας τη σιλουέτα και συνδυαζόμενες εύκολα με τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία της γκαρνταρόμπας, οι ρίγες παίζουν με τις αναλογίες επιμηκύνοντας διακριτικά τις γραμμές του σώματος και δημιουργούν ένα συναρπαστικά κομψό συνδυασμό.

Η νέα collection του Nassos Ntotsikas για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2014 προτείνει την ολική επαναφορά τους με ευφάνταστους τρόπους. Σχήματα γεωμετρικά που φέρνουν στο νου ιστό αράχνης, ρίγες αλλά και η καθιερωμένη πια πλέξη του Nassos Ntotsikas σε εντυπωσιακά κομψές, μονόχρωμες δημιουργίες. Καθαρές γραμμές αλλά και όγκοι. Ένα ασπρόμαυρο παιχνίδι με flash χρώματος και λάμψεις. Θηλυκά, αέρινα και σοφιστικέ συνθέτουν τη νέα συλλογή του υπό τον τίτλο Black Widow - όπως η αράχνη υφαίνει τον ιστό της κάπως έτσι και ο Nassos Ntotsikas πλέκει την δική του συλλογή...

[gallery-263497] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.