ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η συλλογή Isabel Marant pour H&M στην Ελλάδα


13 Νοεμβρίου 2013

Χθες το βράδυ, θαυμαστές της Isabel Marant, παρευρέθηκαν σε ένα exclusive fashion party για να υποδεχθούν το λανσάρισμα της συλλογής Isabel Marant pour H&M. Με έντονη την μποέμικη ενέργεια της Marant, η συλλογή παρουσιάστηκε σε ένα σκηνικό που συνδύαζε μόδα, βίντεο και μουσικό παλμό από τη ζωντανή εμφάνιση των Wedding Singers.

http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-isabel-marant-pour-hm-athens-launch-hm_isabelle_marant_0002

Οι καλεσμένοι είδαν φορεμένη τη συλλογή στους επώνυμους καλεσμένους όπως ήταν η Νάντια Μπουλέ, ο Kώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Τζένη Θεωνά, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Πετρουλάκη και το συγκρότημα Vegas ενώ είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλη την εμπειρία του personal fitting μέσω των mini backstage videos που γυρίστηκαν αποκλειστικά για το πάρτυ.

http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-isabel-marant-pour-hm-athens-launch-hm_isabelle_marant_0077

Η συλλογή θα διατίθεται από τις 14 Νοεμβρίου σε περίπου 250 καταστήματα παγκοσμίως. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54 και Πλάτωνος 5, στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη στη Τσιμισκή 40.

[gallery-269664] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.