ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα πιο in-fashion σεμινάρια από την Βίκυ Καγιά


27 Ιανουαρίου 2014

Οι εγγραφές των View Master Seminars για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, στη σχολή Fashion Workshop by Vicky Kaya ξεκίνησαν.

Αν ενδιαφέρεστε για την μόδα και τους βασικούς κλάδους της που είναι η τέχνη, ο πολιτισμός, η φωτογραφία, το styling αλλά και το marketing τότε υπάρχει μία πρόταση για εσάς. Η σχολή της Βίκυς Καγιά, Fashion Workshop by Vicky Kaya οργανώνει σεμινάρια που διαρκούν από δυο έως τρεις μήνες και αφορούν όλους όσους θέλουν και έχουν όρεξη να διευρύνουν την αντίληψή τους γύρω από τη μόδα.

Το leading team της ελληνικής μόδας παρουσιάζει θέματα με καλεσμένους από κάθε κλάδο που σπανίως εμφανίζονται δημόσια. Στα σεμινάρια πραγματοποιούνται συζητήσεις και αναλύσεις που αφορούν τον κόσμο της μόδας αλλά και όλους τους τρόπους με τους οποίους συνδέεται και διαμορφώνεται. Για παράδειγμα θα ανακαλύψετε πως πραγματοποιείται μία φωτογράφιση, πως γίνεται το styling, τι πυροδότησε τις αλλαγές στην ιστορία της μόδας. Επίσης, κάποια σεμινάρια εστιάζουν στα business σημεία-κλειδιά της εν λόγω βιομηχανίας όπως το management, το marketing και το branding.

FWbVK 1 (21)

Δείτε παρακάτω τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν:

HISTORY TRILOGY:HISTORY OF COSTUME / HISTORY OF PHOTOGRAPHY / ART HISTORY


Εισηγητές: Ντάντα Ιωαννίδου, Genevieve Majari, Βικτώρια Καρβούνη Διάρκεια: 17 Φεβρουαρίου-24 Μαρτίου Μια μοναδική τριλογία Ιστορίας, που αποτελείται από Ιστορία Τέχνης (Βικτωρία Καρβούνη), Ιστορία Κοστουμιού και Υφασματολογίας (Ντάντα Ιωαννίδου) και Ιστορία Φωτογραφίας (Genevieve Majari) και θα ταξιδέψει τους λάτρεις της μόδας στον μαγικό κόσμο της σύγχρονης τέχνης του 20ου αιώνα, μέχρι και σήμερα. Οι βασικοί σταθμοί και οι βασικές αρχές. (Κόστος: 400 euro – Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας θα έχουν έκπτωση 10 %)

MASTER CLASS
 RESEARCH TO REALIZE A CONCEPT & PHOTOGRAPHY SESSION:

Εισηγητής: Nicholas Georgiou Διάρκεια: 22 Φεβρουαρίου 19 Απριλίου/
Σάββατο 11:00 – 16:00 Η μαγευτική διαδικασία και πορεία από την έμπνευση και τη σύλληψη μιας ιδέας ως την πραγμάτωσή της. Πώς γίνεται η έρευνα, πώς ερευνώνται οι πηγές, πώς η φαντασία λειτουργεί και στην πράξη για να δημιουργήσει ένα τελικό project. Εικόνα και ουσία στη συγκλονιστική τους συνάντηση υπό την επίβλεψη του ταλαντούχου Nicholas Georgiou.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή Nicholas Georgiou:

Έχοντας αποφοιτήσει από το Central Saint Martins το 1992, ο Nicholas Georgiou μετακόμισε στο Παρίσι όπου δούλεψε για τους Christian Lacroix, Balenciaga, Ravage και Trend’s Union, μεταξύ άλλων. Ως fashion director και stylist έχει εργαστεί σε πολλούς ελληνικούς και διεθνείς τίτλους όπως Vogue, L’Officiel και Vima Donna. Πλέον, διατελεί Fashion Director του Votre Beauté, και είναι συνιδρυτής του Dapper Dan Magazine, ενός διεθνούς τίτλου με έμφαση στην ανδρική μόδα.

fworkshop

FASHION & COMMERCE Εισηγητές: Κάτια Τρακαδά, Μία Κόλλια Διάρκεια: 28 Απριλίου-2 Ιουνίου
/1 φορά την εβδομάδα για 3 ώρες Η μόδα και το εμπόριο, οι παράγοντες που καθορίζουν τις τάσεις και την αγορά, τα μυστικά των μεγάλων οίκων και των πολυκαταστημάτων. Πώς και γιατί κάποια ονόματα κατακτούν την αγορά και πώς λειτουργεί η καμπύλη των επιθυμιών των καταναλωτών. Τι πρέπει να ξέρεις και να αναζητήσεις αν θέλεις να δουλέψεις και να πετύχεις στην αγορά της μόδας. logo

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 32 51 552. Fashion Workshop by Vicky Kaya Sarri & Riga Palamidi 9, Psyrri T: 210 3251552 F:210 3251553 www.fashionworkshop.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.