ΣΤΙΛ FASHION NEWS

The Bostonians: Η συλλογή για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2014


19 Μαρτίου 2014

356.jpg

Ιδανική για να είναι κομψός και στιλάτος ο σύντροφός σας.

Η αντρική συλλογή THE BOSTONIANS για τη σεζόν ‘Άνοιξη Καλοκαίρι 2014 εμπνέεται από το διαχρονικό τυπικό στιλ της Αμερικανικής ακτής συνδυάζοντας επιρροές από τα 50s – 60s. Με έμπνευση από το καλιφορνέζικο group “The Beach Boys1961” η συλλογή αποτυπώνει τη χαρούμενη και ανέμελη ατμόσφαιρα της ξένοιαστης παραθαλάσσιας ζωής .

Τα ρούχα αυτής τη σεζόν απευθύνονται σε cool άντρες με κλασικές και ρετρό επιρροές αλλά με μια σύγχρονη αντίληψη κι έμφαση στην ποιότητα, την εφαρμογή και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

The Shirts

Casual Shirts: Τα υφάσματα αποκτούν ενδιαφέρον με τα prints που παίζουν ένα πρωτεύοντα ρόλο. Τα μοτίβα, floral, διακοσμητικά ή γραφικά δίνουν μια νέα αντίληψη και σηματοδοτούν τον δημιουργικό και σύγχρονο επαναπροσδιορισμό του κλασικού. Dress Shirts: Για τον πιο απαιτητικό πελάτη The Bostonians, η συλλογή προσφέρει formal πουκάμισα σε μονόχρωμα υφάσματα των οποίων η απλότητα και η μονοχρωμία σπάει διακριτικά με μικροσκοπικά σχέδια στην ίδια την ύφανση.

Τhe Polo: Κλασσικό πικέ σε 2κλωνο βαμβάκι αλλά και φίνο Pima cotton σε μια απλή και καθαρή χρωματική παλέτα . Φέτος ξεχωρίζουν τα φυσικά, λευκά και μπεζ και τα μικροσκοπικά prints .

Tech sport jacket: Σε μεταλλικά μπεζ και γκρι αυτά τα ελαφριά και πρακτικά μπουφάν με ιδιαίτερα αυστηρό κόψιμο και τεχνικά sport χαρακτηριστικά είναι ιδανικά για το μεσογειακό καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά όσο και για το γραφείο στην πόλη

Tshirts: H συλλογή tshirts The Bostonians είναι μια ανεκτίμητη προσθήκη στην casual γκαρνταρόμπα σας, ειδικά φέτος με τις ευέλικτες αποχρώσεις του άσπρου και του ναυτικού μπλε, σκέτα ή με γραφικά prints συνδυάζονται με chinos παντελόνια σε φυσική μπέζ απόχρωση.

Τέλος, κλασικά παντελόνια , πολύχρωμα chinos και βερμούδες ολοκληρώνουν τη συλλογή που μαζί με τα απαραίτητα αξεσουάρ, καπέλα, φουλάρια & ζώνες δημιουργεί total looks με τα οποία μπορούν οι "άντρες της ζωής σας" να αισθάνονται κομψοί και ιδιαίτεροι.

1 2 3

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.