ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Εγκαίνια του καταστήματος H&M στη Θεσσαλονίκη


15 Απριλίου 2014

Εκεί ανακοινώθηκε και η παγκόσμια συνεργασία με τον Alexander Wang.

Στις 12 Απριλίου, η H&M άνοιξε το μεγαλύτερο της κατάστημα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή 20 στην Θεσσαλονίκη, ένα νέο κατάστημα H&M εγκαινιάστηκε και γιορτάστηκε με live talk show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Dominique Fantaccino, που είναι ο Country Manager Ελλάδας και Βουλγαρίας.

alexander-wang-announcement Στο συγκεκριμένα κατάστημα θα βρείτε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη συλλογή Η&Μ Ηome, καθώς και πλήρη γκάμα γυναικείας, αντρικής και παιδικής μόδας, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών divided, cosmetics και trend. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε παγκοσμίως τη συνεργασία της με τον Alexander Wang, για τη δημιουργία ανδρικής και γυναικείας συλλογής. Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία με τον Αμερικανό σχεδιαστή. Η συλλογή Alexander Wang x H&M θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες, και θα είναι διαθέσιμη από τις 6 Νοεμβρίου του 2014 σε περίπου 250 καταστήματα H&M παγκοσμίως, αλλά και στο διαδίκτυο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.