ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Παρουσίαση Συλλογής Κοσμημάτων Swarovski για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015


9 Δεκεμβρίου 2014

IMG_0631.jpg

Ένα λαμπερό event διοργάνωσε η Swarovski Hellas με αφορμή την παρουσίαση της νέας της συλλογής κοσμημάτων Crystal Gardens για τη σεζόν Άνοιξη–Καλοκαίρι 2015. Το event πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο “The Hub Events”, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» πολλοί άνθρωποι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers και στυλίστες, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την καινούργια συλλογή. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και λαμπερά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz όπως Μαρία Ηλιάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Ευρυδίκη, Στέλλα Καλλή, Courtney Parker, Νικολέτα Ράλλη, Αννίτα Ναθαναήλ, Πωλίνα Χριστοδούλου, Μαντώ Γαστεράτου, Κλέλια Πανταζή, Άρης Πλασκοβίτης και οι σχεδιαστές Βρεττός Βρεττάκος, Στέλιος Κουδουνάρης και Σπύρος Στεφανουδάκης.

IMG_1822

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η πρώτη αποκλειστική προβολή του νέου video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την επιτυχία «Ποιος είμαι εγώ» με χορηγό τη Swarovski και τα λαμπερά κοσμήματα της. Μοναδική στιγμή της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή εμφάνιση του μουσικού συγκροτήματος Otherview όπου κέρδισε τις εντυπώσεις όλων των καλεσμένων.

Η νέα συλλογή Crystal Gardensεξέπληξε του παρευρισκομένους με τη χαρακτηριστική γοητεία και λάμψη της Swarovski. Πηγή έμπνευσης της νέας συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 είναι ο κήπος και η φύση, συνδυάζοντας αρμονικά μια παλέτα κρυστάλλινων χρωμάτων ανάμεσα όπως το ανοιχτό πράσινο, το ροζ και το τιρκουάζ.

IMG_0579

Βασικό χαρακτηριστικό της συλλογής είναι το χρυσό με τις χρυσαφένιες μεταλλικές αποχρώσεις να ακτινοβολούν σε όλη την συλλογή σαν λαμπερές ηλιαχτίδες. Η συλλογή Crystal Gardenπεριλαμβάνει βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια, αλυσίδες, και αξεσουάρ, προσφέροντας πλήθος σχεδίων, από τα πιο ντελικάτα έως τα πιο πληθωρικά, για να προσθέσει γοητεία και λάμψη στην καθημερινότητα.

Η δυνατότητα πολλών συνδυασμών και η ποικιλομορφία αποτελούν επίσης βασικά χαρακτηριστικά της καινούργιας συλλογής, καθιστώντας την ιδανική για τη σύγχρονη πολυδιάστατη γυναίκα, είτε για πρωινές είτε για βραδινές εμφανίσεις.

IMG_0631

Η Swarovski προσφέρει μία ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας που υπερβαίνει τα όρια της κατασκευής κρυστάλλου. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Επιπρόσθετα, οι Κρυστάλλινοι Κόσμοι Swarovski καθιερώθηκαν ως ένας μοναδικός χώρος αφιερωμένος στην παρουσίαση καλλιτεχνικών αναπαραστάσεων του κρυστάλλου. Η Swarovski Entertainment συνεργάζεται με επιτυχημένους εταίρους του κλάδου και εξαιρετικά ταλαντούχους επαγγελματίες για την παραγωγή διεθνών κινηματογραφικών ταινιών, ενώ το Ίδρυμα Swarovski υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, προάγει την ευημερία και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους. Η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο περισσότερων από 2.350 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 25.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2012. Η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2012, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους 3,1 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 30.000 εργαζομένους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.