ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος DVF άλλαξε CEO


7 Μαΐου 2015

Και το όνομα του Paolo Riva.

Μετά από δύο χρόνια έρευνας η Furstenberg κατέληξε στον καινούριο CEO της Diane von Furstenberg Studio. Ο Riva ήταν αντιπρόεδρος, σύμβουλος ένδυσης και visual merchandising για τον οίκο Tory Burch LLC, όπου εργάστηκε για τρία χρόνια. Γεννημένος στην Ιταλία έχει πλούσια εμπειρία στον τομέα των οικονομικών καθώς και στο παγκόσμιο merchandising ενώ έχει επίσης εργαστεί για τον Valentino και τον Salvatore Ferragamo. Ο ίδιος αρχίζει την πορεία του στον DVF στις 18 Μαΐου.

Όπως λέει η ίδια η Diane von Furstenberg ήταν μία πολύ σημαντική απόφαση γι αυτήν καθώς ήθελε να βρει κάποιον που θα αναλάβει τον οίκο για τις επόμενες δεκαετίες κάτι σαν κληρονομιά. Στην απόφαση της συνέβαλε κι ο άντρας της Barry που τη συμβούλεψε να μην βρει κάποιον που ήταν ήδη CEO σε αρκετά brands στο παρελθόν αλλά κάποιον που θα μπορέσει να γίνει ο επόμενος superstar. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των συνεντεύξεων ο Riva την ενθουσίασε με τον τρόπο που κοίταζε το brand, την προοπτική που είχε για την εξέλιξή του καθώς και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τον κόσμο όταν υπήρχε αναστάτωση...! Έψαχνε κάποιον που να μην συγκρίνει το brand με κάποιο άλλο αλλά να το βλέπει όπως είναι αυθεντικό.

Σχολιάζοντας το νέο του ρόλο ο Paolo Riva είπε πως το πιο υπέροχο πράγμα με την Diane είναι ότι συνδέεται συναισθηματικά με τις γυναίκες όλων των γενεών σε όλο το κόσμο κι αυτό που επιθυμεί αυτός είναι να "ξεκλειδώσει" τις μελλοντικές δυνατότητες του brand συνδυάζοντας τα προϊόντα με μία μοναδική εμπειρία για τον καταναλωτή. Και μόνο μια άριστα οργανωμένη ομάδα μπορεί να το πετύχει την οποία ανυπομονώ να την καθοδηγήσω.    

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.