ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Replay παρουσιάζει το νέο Hyperflex+ με ένα ανατρεπτικό video


19 Οκτωβρίου 2018

thy.jpg

Ξεκίνησε η μάχη ενάντια στα φρικιαστικά zombies! Δείτε την καρέ καρέ, στη νέα, ξεχωριστή καμπάνια για την καινοτομία Hyperflex+ της Replay στα jeans!

Με μια συναρπαστική ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν η Emily Ratajkowski και ο Neymar Jr., και όπου συναρπαστικές σκηνές δράσης μπλέκονται με καλοδουλεμένα animation, οι 2 ήρωες φορώντας Replay Hyperflex+ jeans μάχονται ενάντια στα zombies που φορούν συμβατικά και άκαμπτα jeans!

Μια ταινία δράσης που ταξιδεύει τον θεατή στη μοναδική διάσταση της νέας σειράς Hyperflex+ το μόνο, τρισδιάστατα super ελαστικό denim στον κόσμο!

Γυρισμένη σε εικονική πραγματικότητα, κάπου στο μέλλον, στο Stade De France στο Παρίσι, η ταινία μας παρασύρει σε ένα διαφορετικό κόσμο, μια εικονική πραγματικότητα με έμπνευση από graphic novels, anime και manga. Η Emily και ο Neymar Jr. κατατροπώνουν τα zombies με δεξιοτεχνικές κινήσεις kung fu, εκτελώντας τις με απίστευτη άνεση και ευλυγισία φορώντας Replay Hyperflex+ jeans, και επαναφέρουν την τάξη και το στυλ στους δρόμους της πόλης!

Η νέα σειρά Hyperflex+ η Replay είναι ξανά πρωτοπόρος στην παγκόσμια αγορά των jeans. Με ενισχυμένη ελαστικότητα 100% και μοναδική άνεση, το νέο Hyperflex+ είναι το jean που προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Κατασκευασμένο από μια πρωτοποριακή σύνθεση ειδικών ινών, τώρα, προσφέρει και τρισδιάστατη ελαστικότητα, με τις ίνες σε οριζόντια, κάθετη και διαγώνια πλέξη. Ακόμη, το νέο Replay Hyperflex+ jean είναι το παντελόνι που νιώθεις να ταιριάζει απίστευτα στο σώμα σου, με μοναδική τεχνολογία επαναφοράς, που το κάνει να εφαρμόζει τέλεια μετά από κάθε σου κίνηση, παρ’ όλη την ελαστικότητά του!

Τα νέα HYPERFLEX + jeans είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο 2018 σε όλα τα Replay Stores, στα Replay Corners και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

#HyperflexPlus #DenimRevolution #Replay #ReplayJeans

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.