ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Είναι γεγονός: H Carrie Bradshaw επιστρέφει


The Jennettes

21 Ιανουαρίου 2019

gettyimages-81684176.jpg

Κι εκεί που τα όνειρά μας να συνεχιστεί το Sex and The City είχαν καταστραφεί, σήμερα πήραμε το δώρο της επιστροφής της Carrie Bradshaw. Το αγαπημένο fashion icon, που έχει φύγει εδώ και 20 χρόνια από την μικρή οθόνη, εμφανίστηκε ξανά στον λογαριασμό της Sarah Jessica Parker στο Instagram. Η ηθοποιός ανέβασε ένα video που τη δείχνει να περπατά στο Manhattan με το κλασικό στιλ της Bradshaw, δηλαδή εντυπωσιακά ρούχα και αέρινα μαλλιά.

Όσο παίζει η γνωστή μουσική και η κάμερα ανεβαίνει προς τα πάνω, βλέπουμε ένα ζευγάρι λευκά μποτάκια με μία φούστα από τούλι, ένα κομμένο γάντι, μία μωβ τσάντα από χάντρες και μία αστραφτερή ζώνη πάνω από ένα χρυσό λαμέ top. Φαίνεται πως η Carrie όντως επέστρεψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Στην πραγματικότητα, είναι για λίγο - και για καλό σκοπό. Η λεζάντα της Parker γράφει: "Η παλιά μου φίλη. Κάνει μία σύντομη επανεμφάνιση. Σε συναργασία με ένα υπέροχο brand και υποστηρίζοντας έναν σκοπό που μας νοιάζει όλους. Έρχονται περισσότερα, X, SJ".

O σκοπός δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά το μικρό video κλείνει με το hashtag #PourItForward.

Περιμένουμε με ανυπομονησία (!)

 

Δείτε ακόμη: 10 στιλ διακόσμησης που κλέψαμε από το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.