ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Jacquemus: Στη νέα καμπάνια του Γάλλου σχεδιαστή πρωταγωνιστεί η γιαγιά του


Μάρθα Κουμπάνη

22 Μαΐου 2020

Jacquemus: Στη νέα καμπάνια του Γάλλου σχεδιαστή πρωταγωνιστεί η γιαγιά του

Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας, Simon Porte Jacquemus μας έχει συνηθίσει σε μερικές από τις πιο πρωτότυπες και εντυπωσιακές καμπάνιες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μοντέλο που πόζαρε στη μέση του πουθενά, φορώντας το τεράστιο καπέλο La Bomba και ένα αιθέριο σχεδόν διάφανο φόρεμα το 2018;

Πρόσφατα , επιστράτευσε το μοντέλο Bella Hadid, η οποία φωτογραφήθηκε από το σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας για χάρη του Παριζιάνου δημιουργού. Αυτή τη φορά, ο fashion designer επέλεξε κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας να είναι η γιαγιά του!

Το όνομα της είναι Liline και είναι η νέα μούσα του γαλλικού στιλ. Ποζάρει στο Instagram ντυμένη με ένα λευκό κοστούμι με ροζ σκουλαρίκια, ένα πράσινο φόρεμα και ένα από τα signature καπέλα του εγγονού της.

@jacquemus

@jacquemus

Ο Jacquemus τράβηξε τις υπέροχες φωτογραφίες ο ίδιος.

@jacquemus

Το απροσδόκητο casting του απέδειξε τελικά δύο πράγματα: ότι το στυλ δεν έχει όριο ηλικίας και ότι ο Jacquemus σαφώς κληρονόμησε το καλό του γούστο.

@jacquemus

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.